Elin Klings hårtips

Vi har snackat skönhet med modejournalisten, succébloggaren och träningsvägraren Elin Kling.

Elin, vilket är ditt bästa skönhetstips?
-Jag är totalt värdelös på det där. Jag har testat den där spermakrämen -jag använder den just nu, faktiskt -men jag vet inte om det ger något bättre resultat. Det tråkigaste svaret och det sannaste svaret kanske skulle vara att sova och inte dricka.

Har du något bra bakfylleknep?
-Jag tycker att bakfull är det absolut värsta man kan vara. Men “Bakis“-tabletterna är faktiskt underskattade. De funkar väldigt bra. Resorb är också bra. Jag är inte den som ligger kvar i sängen och är bakis hela dagen, utan jag går ut och tar en promenad och får lite luft. Men har man jobb dagen efter
så tycker jag att man ska ta det väldigt lugnt, så att man inte blir bakis till att börja med. Det gör i alla fall jag, för jag kan inte tänka eller prata då.

Brukar du gå på några skönhetsbehandlingar regelbundet?
-Nej, jag gör faktiskt inte det. Jag är ganska dålig på det överlag. Men jag skulle kunna tänka mig att testa mer ansiktsbehandlingar. Koppning har jag testat en gång och skulle vilja göra det igen. Men jag gör ingenting regelbundet.

Hur fixar du dina lockar?

-Jag har en liten guide på min blogg. Det tar mig kanske en dryg kvart varje dag och jag tycker det är värt det, för jag är helt beroende av mina lockar. Jag använder en vanlig, ganska smal locktång från Babyliss som jag drar igenom hela mitt hår. Vill man ha stora lockar får man inte ta för tunna slingor, utan ta ganska mycket hår, så att det inte blir för frissigt.
#IMG2-R#
Vilken är din favoritprodukt i badrumsskåpet?
-Jag använder alltid en L'Oreal-produkt i mitt hår. Det är en kräm man använder innan man lockar eller plattar håret. Jag vet inte exakt vad den heter, men den är från deras biligare linje och är
toppenbra.

Vilken kändis skulle du vilja ge en smink- eller hårmakeover?
-Gud vad svårt. Jag har otroligt svårt för att dissa folk överlag. Men jag skulle vilja styla om Linda Rosing, ta ur hennes extensions, trycka ut botoxet och restylanen och allt vad det är i läpparna. Göra henne till en coolare, snyggare brud!

Hur gör du för att hålla dig i form?
-Ingen aning. Jag gör absolut ingenting, men jag känner att nu måste jag anstränga mig lite. Jag äter på tok för dåligt, jag har ångest över det varje dag. Inte att jag känner att jag behöver banta, utan mer för min egen del, för att må bra. Men att träna är det värsta jag vet, så jag vet inte vad jag ska göra.

Namn: Elin Kling
Ålder: 25 år
Gör: Jobbar som modejournalist och driver bloggen “Style by Kling“: http://kanal5.se/web/stylebykling/1

Bildspel: Elin Klings hårtips

Bildspel: Elin Klings hårtips

Elin Kling, med läckert svarta naglar, visar sminket i handväskan.

Elin Kling, med läckert svarta naglar, visar sminket i handväskan.

[email protected]

2009-01-09 13:20:00

Publicerad: 9 januari 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp