Piggare look – genom fri behandling med fillers

Amanda Siberg är improveme.se:s fillerexpert och driver Amandakliniken i Stockholm. Hon har lång erfarenhet av kombinationsbehandlingar av Botox och fillers.
– Säkra behandlingar med ett naturligt resultat är det viktigaste och att kunden känner sig väl omhändertagen. Att arbeta med fillers och botox är ett konstnärligt arbete där varje behandling är unik och görs i samråd med kunden, säger Amanda.

Att använda fillers för att släta ut linjer och rynkor är en väl beprövad metod som i dag används allt mer.

Just nu söker Amandaklinken 4 modeller i åldern 30 till 55 år som vill få en piggare och fräschare look med hjälp av Restylane-fillers. Du får inte ha gjort en behandling med fillers eller Botox tidigare.

Behandlingen är kostnadsfri. Villkoret är att man godkänner att ens före- oh efterbilder används i kommersiellt och redaktionellt syfte, exempelvis här på improveme.se. Den utföras av Amanda Siberg, legitimerad sjuksköterska och specialist inom Botox och fillers.

Är du intresserad av en behandling ovan, skriv några rader  innan den 24:e september och bifoga en oredigerad bild i mailet samt dina kontaktuppgifter.

Behandlingen görs i Stockholm.

Redaktionen
Publicerad: 6 september 2017

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp