“Han får ha ölmage“

Semester? Inte för Isabella "Blondinbella" Löwengrip. Superkvinnan med galet många järn i elden berättar för improveme.se om skönhetsrutinerna, nya projekten och varför hon vägrar att ha bikiniångest.

Hur orkar du med alla dina projekt? Har du några smarta stressknep?
-Jag äter mycket och regelbundet. Ska man lyckas som entreprenör så kan man inte tänka att man inte får äta kolhydrater eller att man inte får ta en bulle. Man måste få i sig näring regelbundet, sova mycket och inte dricka för mycket alkohol. Det går inte att leva på en size zero-diet om man ska vara framgångsrik.

Du har det ju så otroligt intensivt, blir det aldrig så att det känns som för mycket?
-Jo, det blir för mycket ibland, men då får man bara ta en paus. Man måste vara duktig på att sätta sina gränser och våga säga nej.

Du som ständigt reser, har du några tips för hur man håller sig fräsch och snygg när man flänger runt så mycket?
-Att våga klä sig fint. När man flänger fram och tillbaka så blir det ofta så att man inte orkar klä upp sig, men då känner man ju sig ful. Många slänger på sig ett par gympadojor, t-shirt och jeans och drar osminkad. Man ska inte göra det, utan ta istället klackar och klänning och smycken du tycker om. Då känner du dig fin.

Kan du avslöja någonting om din kommande bok, uppföljaren till “Egoboost“?
-Boken kommer att heta någonting med “mina hemligheter“. Jag gjorde många olika projekt tidigare, som “Bella & Tyra Show“ och “Let’s Dance“ och andra saker som har hänt i mitt liv som jag oftast
bara säger positiva saker om. I boken kommer jag att gå ut med tips kring mitt företagande, men även våga berätta om de jobbiga saker som har skett under den här tiden. Det blir mycket skvaller i min bok (skratt).

Du berättade i SVT:s “Debatt“ förra veckan att du inte vill dejta en kille som solar solarium. Har du några andra utseendekrav?
-Han måste vara lång och ha snygga skor. Jag är ganska lång själv, så jag kan inte ha en kille som är typ 1,80, det funkar liksom inte. Och är skorna jätteviktigt, det ska vara en välklädd kille. Samtidigt har jag svårt för fåfänga killar, för mig är det oattraktivt. Jag tar hellre en liten ölmage på en kille än ett sixpack.

Du skrev i våras att du börjat träna med en PT. Hur har det gått med träningen?
-Det gick inte så bra (skratt). Jag får liksom prioritera: antingen satsar jag på att starta en tidning och plugga samtidigt, eller så kör jag stenhårt tre gånger i veckan med PT och kost och grejer. Jag får ta det sen när det lugnar ner sig.

Men du får väl mycket vardagsmotion med powerwalks och sånt?
-Jag promenerar ganska mycket. Och jag skulle aldrig äta halvfabrikat, utan alltid väldigt bra kost. Sen tycker jag om desserter, men då är det riktigt dessert, inget jag köpt i frysdisken. Jag tror att om man lever med bra råvaror och försöker röra på sig ibland så klarar man sig ganska långt. Sen röker jag inte heller.

Hur trivs du med att ha hårextensions?
-Egentligen vill jag inte ha det, men jag tappar så mycket hår på grund av stress. Jag kunde dra av hårtussar när jag stod och schamponerade i duschen. Så jag tänkte att jag sätter i extensions tills håret blir bra igen. Det är väl det som är baksidan av allting man gör, att kroppen mår inte helt bra när man lever på 100 procent hela tiden. Men det är en baksida som man får ta, att man får finnar och håravfall. Jag var på ett affärsnätverk för kvinnliga miljonärer och alla satt där med bölder på halsen och fläckar på grund av stress -men det finns en baksida av allt.

Hur känner du inför andra numret av Egoboost Magazine -vad är du mest nöjd med?
-Vi har gjort en lista över de 55 coolaste kvinnorna, för att jag pratar mycket om att man ska ha förebilder. Då är det lättare att hitta inspiration. Så vi har hittat 55 personer som vi tycker är bra förebilder för tjejer. Och det är ganska blandat -inte alls bara personer som Robyn, utan en massa häftiga tjejer som kanske inte är så kända. Det tycker jag är kul.

Många unga tjejer har ju lite bikiniångest nu i semestertider. Vad kan du säga till dem?
-Man måste få lite perspektiv på saker och ting. Ska man ha en så kallad bikinikropp så måste man ligga på undervikt, för annars blir man inte sådär supersmal. Och då är frågan om det är värt det. Är det värt att banta för att man ska vara snygg i tre veckor på sommaren? För mig är svaret “nej“. Det viktigaste i livet är att ha kul. Jag hade kunnat ha ångest över att gå i bikini på stranden, men jag känner att det inte är värt det. Då har jag hellre kul och struntar i att tänka på det. Man får helt enkelt inse att det finns viktigare saker att bry sig om än sina bristningar och celluliter. Verkligheter ser inte ut som retuschsmala modelltjejer och det ser man ju när man går till stranden.

Vilken är din största last?
-Mat överhuvudetaget, tror jag. Förut var det choklad, men jag har nästan tröttnat på choklad. Jag kan äta väldigt mycket och det kan jag tycka är jobbigt, för när jag går på restaurang vill jag testa allt. Jag tror att jag skulle behöva lära mig att njuta av mindre saker och kanske hitta en annan passion än bara mat. Mat är mitt största intresse. Mat och vin -och det är ingen bra kombination. När jag bokar resor och semestrar så utgår jag ifrån vilka restauranger det finns i den staden.

Vad ska du göra resten av sommaren?
-Jag åker till Marbella i veckan och ska gå på lägenhetsvisningar. Sen ska jag skriva klart min bok och så har jag två tentor i Schweiz i slutet av augusti. Så det blir ingen semester, men jag tänkte ta en månad nästa år. Hela februari tänkte jag åka utomlands till typ Maldiverna, utan mobil och dator, och bara stänga av. Helt själv har jag tänkt åka också, och bara ta med en massa böcker. Det ska bli jätteskönt.

Namn: Isabella Löwengrip
Ålder: 20 år
Bor: Vasastan
Yrke: Bland annat entreprenör, chefredaktör, förtfattare, föreläsare, bloggare och student
Blogg: Blondinbella.se

Isabella vet vad hon vill ha när det kommer till män.

Isabella vet vad hon vill ha när det kommer till män.

I hennes nya bok kommer hon berätta om framgångens baksidor.

I hennes nya bok kommer hon berätta om framgångens baksidor.

Hennes stora passion och nyckel till att klara framgången är att äta rätt och sova mycket.

Hennes stora passion och nyckel till att klara framgången är att äta rätt och sova mycket.

Här på mingel tillsammans med den kände festfixaren Johan Petré.

Här på mingel tillsammans med den kände festfixaren Johan Petré.

malin.lundblad@improveme.se

2011-07-11 00:10:00

Publicerad: 11 juli 2011

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige