Blondinbella: Stress gör mig ful

improveme.se

En av Sveriges största bloggare berättar om sina bästa skönhetstips – och talar ut om vad som gör henne mindre snygg. Improveme.se har träffat gravida Isabella ”Blondinbella” Löwengrip.

Isabella, 22, skiner av lycka när vi träffar henne på biopremiären av ”Iron Man 3” i Stockholm. Under den mönstrade klänningen skymtar en liten gravidbula, men det är först ett par dagar senare som Isabella på sin blogg avslöjar att hon och fästmannen Odd Spånga, 25, ska bli föräldrar i november.

-Det ska bli underbart att bli mamma, skriver Isabella på sin blogg.

Bloggerskan och
entreprenören lever ett hektiskt liv, men är noga med att ta hand om sitt yttre. Särskilt om sin hy eftersom hon tidigare lidit av akne.

-Jag går regelbundet på ansiktsbehandling och återfuktar huden jättemycket. Jag har alltid en spraymist i handväskan. Det är extra bra när man flyger mycket eftersom luften är väldigt torr på planet, säger hon.

Men det allra viktigaste för ett vackert yttre är varken ansiktsbehandlingar eller återfuktning -utan vila.

-Stress gör mig ful, säger Isabella och fortsätter:

-Stress gör att du äter och sover dåligt, vilket syns i ansiktet. Hyn blir sämre och ögonen ser trötta ut. Jag måste försöka sluta stressa och sova mer.

För att koppla av brukar Isabella ta minisemestrar och åka på spa så ofta som möjligt.

Hennes bästa skönhetstips är att använda ögonkräm, eftersom det är runt ögonen som de första ålderstecknen syns.

-Det är viktigt att börja tidigt för att motverka ålderstecken. Och så lägger sig sminket mycket finare under ögonen om du grundar med en återfuktande kräm.

För att hålla sig i form tar Isabella långa promenader med sin hund Christian. Mycket mer hinner hon inte på grund av jobbet. Husmanskost är favoritmåltiden och hon unnar sig en och annan godisbit.

-Jag skulle aldrig klara att följa någon diet. Att äta någorlunda hälsosamt och röra på sig är viktigast, söger Isabella.

Gravida Isabella Löwengrip delar med sig av sina bästa skönhetstips.

Gravida Isabella Löwengrip delar med sig av sina bästa skönhetstips. ”Var alltid noga med att tvätta bort sminket innan du går och lägger dig”, säger hon.

Så här såg Isabella och hennes fästman Odd Spånga ut när improveme.se träffade dem på premiären av

Så här såg Isabella och hennes fästman Odd Spånga ut när improveme.se träffade dem på premiären av ”Iron Man 3” i Stockholm.

[email protected]

2013-05-03 08:49:00

Publicerad: 3 maj 2013

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp