Intervju: Marissa Carter pratar om hållbar fejkbränna

Hennes omtalade brun-utan-sol-serie lanserades nyligen i Sverige och irländska Marissa Carter (bild ovan) har redan listat ut vad kvinnor över hela världen vill ha.

– Jag tror att kvinnor är passionerade över att se bra ut och deras värsta mardröm är att få en orange nyans på deras fejkbränna, säger Marissa Carter till improveme.se.

Studier visar att 70% av svenska kvinnor uppskattar att se solbränna ut, men ökad vetskap och kännedom om solens farliga strålar gör kvinnor alltmer varsamma med sitt solande under sommaren.

Därför växer nu efterfrågan på brun-utan-sol-produkter, även under sommarhalvåret, och Cocoa Browns omtalade serie produkter har prisbelönats med bland annat brittiska Beauty Awards 2015.

textbild-marissa

– Cocoa Browns brun-utan-sol-produkter är unika för färgen de ger hyn är sofistikerad och naturlig. Jag har jobbat väldigt hårt på att ta fram en doft som är mjuk och delikat. Ingen runt omkring dig kommer att känna den typiska brun-utan-sol-doften, det lovar jag, säger Marissa.

Hennes storsäljare 1 Hour Tan gör precis det den heter. Framgångsfaktorn för dessa snabbt verkande produkter tycks vara balansen mellan snabb effekt och en subtil färg som håller länge.

– En len och återfuktad hud är alltid bästa förutsättningen för att få en hållbar fejkbränna. Se därför till att skubba och återfukta huden regelbundet innan du applicerar brun-utan-sol.

 

Cocoa Brown hittar du i utvalda butiker runtom i landet. Läs mer här.

Ricki Petrini
Publicerad: 25 juni 2015
Foto: Cocoa Brown

Historien om plastikkirurgin

Skönhetsingreppen genom tiderna