Formen på läppstiftet avslöjar din personlighet

Kan man avgöra hur en människas personlighet är utifrån formen på hens läppstift? Nja,  kanske inte, men förvånansvärt mycket stämmer ändå in märkte vi på redaktionen. Så fram med läppstiftet och ta dig en titt på hur andra egentligen uppfattar dig.

fleralappstift

Här följer åtta olika sorters vinklingar på läppstiftet :

 

lips7

Rundad med spets i toppen

Din personlighet gör att människor antingen älskar dig oerhört, eller avskyr dig med samma hetta. Det här bekommer dock inte dig eftersom du är stolt över att ha mycket åsikter, och är modig nog att våga dela med dig av dina tankar inför andra. Trots din intensiva framtoning är du alltid den första att erbjuda hjälp och stöd när någon du har kär behöver det.

lips6

Platt topp

Människor kallar dig ofta för den roligaste och vitsigaste personen de vet, och de har troligtvis rätt. För du är alltid snabb, intelligent och skojig vilket gör dig naturligt charmerande. Men trots charmen blir du frusterad och sur när folk inte tycker som du. Så den delen av din personlighet kan irritera folk. Du föredrar dokumentärer framför fåniga romantiska komedier.

lips2

Mjukt rundad topp

Du älskar att ha det fint och städat hemma. Vänner behöver aldrig riskera att komma hem till ett kaos hos dig. Att ta hand om din familj är det viktigaste i livet för dig. Men du gillar också att plocka fram din artistiska sida genom hobbys som musik, rita och skriva. Du har förmodligen aldrig fått en fortkörningsbot.

lips1

Vinklad som originaltoppen

Som barn blev du väldigt obekväm om du skulle råka bryta en regel, och än idag blir du orolig och nervös över att kanske göra någon besviken eller såra någons känslor. Det positiva är att den här empatin gör dig till en person det är lätt att tycka om, och som är en värdefull tillgång i alla sammanhang – både när det kommer till jobb och ditt sociala liv.

lips5

Platt konkav topp

Du drar dig inte för att ta i ordentligt när det kommer till att slutföra uppdrag, för det är ju så att du avskyr att inte avsluta något du påbörjat. Din nyfikenhet vet inga gränser och du är aldrig rädd för att fråga eller ta risker. Något som ofta satte dig i klistret som liten. Som vuxen har dessa egenskaper fått dig att nå dina mål såväl karriärsmässigt som i romantik.         i

 lips8

Skarpt vinklade sidor

Du är en naturbegåvning på att flirta, något som kan väcka avundsjuka från omgivningen. När du åker på semester vill du hellre hitta på saker än att bara ligga och slappa vid poolen hela dagen. Folk kan uppfatta dig som kaxig och fåfäng, men du är ju bara stolt över vad du åstadkommit. Du är väldigt, väldigt bra på karaoke.

lips4

Skarp kurvig topp

När du var ung blev du kär till höger och vänster, något som hängt kvar även i ditt vuxna liv. Du har hur mycket kärlek som helst att ge och njuter av att hjälpa andra. Du är otroligt kreativ vilket är toppen, men kan leda till att du sätter för mycket press på dig själv. Du älskar alla djur, men du är mer än hundmänniska än något annat. För hundars energi och obotliga lojalitet ligger nära din egen personlighet.

lips3

Skarp diagonal topp

Du är karismatisk och ambitiös och har alltid varit en naturlig ledare. På fester (som du älskar att gå på eller ordna själv) är du ofta den som är i centrum av uppmärksamheten och får folk att skratta så de gråter. Din vilja att alltid leda och ha kontroll kan ibland irritera människor i din omgivning, men ingen frågasätter att du får saker gjorda. Därmed är du en viktig del av din familj, dina vänner och till och med kollegors liv.

 

Källa: Good Housekeeping

Louise Flinck
Publicerad: 14 september 2015
Foto: Pürminerals, Alamy

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige