Improveme-redaktionens make up-favoriter

Vare sig det gäller en svindyr foundation från ett exklusivt lyxmärke eller en billig mascara från närmaste budgetkedja har vi alla våra favoriter i sminkväskan som vi helt enkelt inte klarar oss utan.

Även vi på improveme.se-redaktionen har såklart våra favoriter som sträcker sig från nyupptäckta färgglada läppstift till klassiska ögonpennor som vi hållit fast vid i evigheter. Läs vidare för att ta reda på redaktörernas personliga sminkmåsten.

Chefredaktör Ricki Petrini

Ricki800x400

Produkt 1: Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream, 395 kr, från BareMinerals
– Jag är helt inne på fuktgivande produkter för tillfället. Denna tintade foundation ger en snygg bas när man bara känner för en nude look.

Produkt 2: Brow Pencil, 85 kr, från Eylure
– För brynen använder jag en en sofistikerad och vattenfast penna som innehåller rosmarinolja för näring. Jag gillar att de är enkla att arbeta med för en naturlig finish.

Produkt 3: Glamstick, färgen Revenge, 299 kr, från Rodial
– Snyggt, glansigt och vårdande stift. Jag som har torra läppar uppskattar verkligen ett stift som ger fukt. Detta är min look i sommar.

Redaktör Isabella Eklöf

Bella800x400

Produkt 1: Garlic Nail Treatment, 99 kr, från Absolute New York
– Efter en lång och kall vinter är mina naglar tunna och sköra. Därför jublade jag högt när jag fick en Garlic Nail Treatment i en Glossybox härom månaden. Den innehåller E-vitamin och gör naglarna starkare.

Produkt 2: Eyeliner, 40 kr, från H&M
– Jag använder svart eyeliner varje dag och denna från H&M är en favorit jag ständigt återkommer till. Den är lätt att använda och kostar nästan ingenting. Ett kap!

Produkt 3: Läppstift i färgen True Coral, 420 kr, från Tom Ford
– Ända sedan jag för första gången testade läppstiften från Tom Ford (vars beauty-serie relativt nyligen lanserades i Sverige) har jag varit kär. Den här färgen är den snyggaste jag sett och passar precis alla.

Redaktör Louise Flinck

Louise800x400

Produkt 1: Ögonskuggepalett i färgen Style Eye-Con no. 7, 575 kr, från Marc by Marc Jacobs
– Dessa högpigmenterade ögonskuggor gör mig snygg på ett kick! Färgkombinationen är välgenomtänkt då alla skuggor passar ihop med varandra. Dessutom är den högblanka förpackningen så jäkla snygg.

Produkt 2: Skin Nude Air Foundation, 540 kr, från Dior
– I vår och sommar är det nude som gäller. Jag tycker om att låta min hy andas och trots att denna foundation är lätt så täcker den bra. Enda minuset skulle väl vara priset som landar på dryga femhundralappen…

Produkt 3: Roller Lash Mascara, 235 kr, från Benefit
– Långa voluminösa fransar skapas bäst med den här mascaran. Borsten är uppbyggd som en hårspole vilket gör att man inte behöver böja upp fransarna innan. Det är häftigt tycker jag.

Redaktör Dagmawit Alemayehu

Daggi800x400

Produkt 1: Rouge i färgen Cardinal, 365 kr, från Maréna Beaute
– Det här matta rouget smälter fint ihop med min mörka hy och underlättar skönhetsrutinen på morgonen. Rouget är en av mina favoriter från Maréna Beaute som är specialister på make up för mörkhyade.

Produkt 2: Läppstift no. 6, 240 kr, från Make Up Studio
– Jag älskar nudefärgade läppstift och det här från Make Up Studio gör mina läppar silkeslena. Färgen är täckande och håller i flera timmar!

Produkt 3: Ögonbrynspenna Dark brown, 89 kr, från IsaDora
– Ögonbrynspennan från Isadora är en favorit som hängt med sedan tonåren. Jag gillar att den är lätt att jobba med då den även har en borste som fixerar brynen till perfektion.

Isabella Eklöf
Publicerad: 29 maj 2015
Foto: Eastnine Inc. / Alamy

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige