“Jag älskar att träna“

Emelie Ehn, 25, från Stockholm arbetar som brand ambassador för Absolut Vodka i New York. Nu är hon även aktuell som stjärnbloggare på improveme.se. Följ hennes blogg där hon delar med sig av det bästa som New York har att erbjuda, samt träning, mode och shopping såklart.

Hej Emelie, du har bloggat på improveme.se i knappt tre veckor och har redan blivit en av våra mest populära bloggare. Nu har du dessutom blivit vårt senaste stjärnskott som toppbloggare, hur känns det?
-Det känns superkul! Både att blogga och att på så kort tid bli utsedd som toppbloggare. Under alla år har jag lovat mig själv att inte blogga och visa mitt liv offentligt, men det löftet bröt jag med glädje när jag fick mitt nya jobb i New York. Att blogga är ett bra sätt att hålla kontakten med familj och vänner hemma i Sverige.

Vad handlar din blogg om?
-Den handlar om mitt liv och mina bravader i New York. Lite av en bilddagbok med tips om bra restauranger, shopping, mode och träning.

Kan du berätta lite om dig själv?
-Jag har bott i Stockholm i hela mitt liv. Älskar att resa och tidigare har jag arbetat på Svenska Dagbladet men nu är jag alltså stationerad i New York. Älskar hundar, fruktsallad och min iphone med applikationen ”Hipstamatic”.

Du arbetar som brand ambassador Absolut Vodka, vad har du för arbetsuppgifter?
-Det är ett fantastiskt företag och det är jättekul att få möjlighet att arbeta för dem. Jag är stolt över att få arbeta för ett svenskt företag där själva bearbetningen av vodkan sker från en och samma ort -Åhus. Riktigt fascinerande!

Vad är det roligaste med ditt jobb?
-Att representera ett av världens starkaste varumärken, träffa nya människor och att bli uppmuntrad att vara kreativ. Som Absolut säger: ”Doing things different leads to something exceptional”. Det är numera mitt livsmotto.

Hur viktigt är det att se bra ut?
-Det viktigt att se representabel ut. Självklart vill man alltid “be the best you can be”, men ibland får man faktiskt ha en ”bad hairday”. Det är okej.

Om du gör dig i ordning inför en stor fest, vad lägger du mest tid på, hår eller smink?

-Ska jag vara ärlig så sminkar jag mig sällan nuförtiden. Så om det står mellan hår och smink, så får jag väl säga håret.

Tränar du? Om ja, hur ofta och vad tränar du?
-Träning är en del av mitt liv! Eftersom jag lever ett energiskt och fullspäckat liv behöver jag egen tid på gymmet eller så tar jag en joggingrunda i parkerna här i New York. Försöker i alla fall gå minst 30 minuters powerwalk varje dag. Annars gillar jag att ta klasser på gymmet, som exempel body pump och spinning. Det är roligare att träna om man sätter upp mål. Som i somras tränade jag inför ”Siljan Runt” (cykla 12 mil).

Vilka är dina bästa sminktips?
-Jag tar alltid med rouge i väskan. Det är fint med lätt rosa kinder.

Hur tar man hand om sin hud på bästa sätt?
-Jag använder Clinique 3-stegsprogram varje dag. Den fungerar jattebra på min hud. Annars använder jag ”Redken Moisture” till håret.

Vad är skönhet för dig?
-Skönhet för mig är energi. Om en person utstrålar positiv energi blir denne vacker i mina ögon. Det finns allt för många som utstrålar dålig energi. Sluta med det och le istället, då lovar jag att du kommer att lyckas bättre med att nå dina mål i livet.

Emelies blogg kan du läsa här: [url”>http://www.improveme.se/emelieehn

Klicka vidare för fler bilder på Emelie.

Klicka vidare för fler bilder på Emelie.

”Doing things different leads to something exceptional” är numera mitt livsmotto.

”Doing things different leads to something exceptional” är numera mitt livsmotto.

”Min blogg handlar om mitt liv och mina bradader i New York”.

”Min blogg handlar om mitt liv och mina bradader i New York”.

”Sminkar mig sällan nuförtiden. Så om det står mellan hår och smink, så får jag väl säga håret”

”Sminkar mig sällan nuförtiden. Så om det står mellan hår och smink, så får jag väl säga håret”

Emelies familj består av 3 syskon, mamma, pappa och massa hundar.

Emelies familj består av 3 syskon, mamma, pappa och massa hundar.

[email protected]

2010-08-23 14:10:00

Publicerad: 23 augusti 2010

Höststäda din sminklåda

Mascara används ofta för länge