Ny svalkande cappuccino serveras kall lagom till sommaren

Iskaffe är på allas läppar och nu lanserar Starbucks en ny dryck. Med smak av kakao är Starbucks Discoveries Cappucino lätt sötad och inspirerad av den populära Starbucks-cappucinon som serveras i kedjans caféer.

Vardagens måsten och bestyr tillåter inte alltid en fika sittandes vid ett bord och allt fler väljer nu att dricka kaffe på språng.

Starbucks Discoveries Cappucino är dessutom tillverkat av 100% Fairtrade-certifierade arabica-bönor. Dryckens högkvalitativa ingredienser av etiskt odlade socker- och kakao-plantor, tilltalar den medvetna kaffedrickaren som månar om produkters ursprung och kvalitet.

Nu i juni finns denna nya cappuccino i kyldisken i olika servicebutiker och dagligvaruhandeln. Kampanjen ”Reimagine your day” syns redan på flera håll runtom på stan, och handlar om att låta sig inspireras att göra saker med variation i vardagen.

Du har väl heller inte missat tävlingen ”Reimagine your day” på improveme.se? Första pris är en Polaroid Z2300. Tävlingen håller på till 16 juni och mer info finner du här.

 

Redaktionen
Publicerad: 9 juni 2015

Undvik hårsynderna

Se över dina hårvanor