Räddaren i nöden

Acne ska behandlas i tre steg – rengörande produkter, behandlande produkter och avslutningsvis återfuktande produkter. För att verkligen komma åt problemet på djupet har Ole Henriksen tagit fram ett acnekit i tre steg med effektiva, behandlande produkter.

Blemish Attack Purifying Mask är en djuprengörande ansiktsmask som motverkar acne och påskyndar läkningsprocessen. Används en gång i veckan som komplement till rengöringen och ska gärna ligga på i 20-30 minuter.

Blemish Attack Daily Defence Gel är en behandlande acnegel som används morgon och kväll på problemområden. Stryk ut ett tunt lager på rengjord hud. Återfukta huden efter att acnegelen har absorberats.

Har finnen redan blommat ut eller känner du att den är på gång? Då använder du Roll-On Blemish Attack, en punktbehandlande produkt i praktisk roll-on stift som du enkelt stryker ut på finnen. Ett par gånger om dagen tills den läkt helt.

Alla produkterna finns samlade i Ole Henriksen Blemish Attack Kit, som utlovar en mer balanserad hy på sex veckor. Säljs via utvalda hudvårdssalonger och på www.grooming.se

Bildspel: Räddaren i nöden

Bildspel: Räddaren i nöden

[email protected]

2009-08-21 13:15:00

Publicerad: 21 augusti 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp