En midsommarnattsdröm

En inbjudan, en fest och förhoppningsvis härliga vänner att fira med. Kanske har du redan planerna klara inför sommarens största fest, men vet du vad du ska ha på dig?

Många tycker att dagen är en överspelad högtid, en ursäkt för supande och redlöst beteende. Men midsommar behöver ju inte bara handla om festandet.

Ta istället tillfälle i akt och investera i någon av säsongens romantiska plagg, där flora och fauna har influerat designers från Milano till New York.

Vi har kollat närmare på denna blommiga trend och konstaterat att den romantiska vågen måste vara en florists våta dröm. Låt dig inspireras av de stora mästarna (läs: designers) och tolka det till en personlig berättelse.

3 tips till en lyckad blommig outfit:
  • Blomprint är stort nu, men se upp för att mixa för många olika stilar i en och samma outfit
  • Vart ska festen hållas? Ingen outfit har en chans om miljön är fel. Klä dig därför efter festens förutsättningar (skor, kofta, ombyte, etc)
  • En fotriktig midsommar låter inte så kul, men kilklack eller designad träsko kan vara en god idé om skärgårdsidyll står på inbjuda
En midsommarnattsdröm:

En av William Shakespeares mest kända pjäser skriven på 1590-talet. Som många andra av hans pjäser behandlar även denna ämnen som kärlek, avundsjuka och sorg. (Källa: Wikipedia)

Ricki Petrini
Publicerad: 10 juni 2015
Foto: Zeppelin/All Over Press

Här är 6 saker du inte visste om sex

Fascinerande fakta som du kanske inte visste