Fräsch över en natt

Att man ser bättre ut efter en god natts sömn är ingen hemlighet. Men med några enkla knep kan du låta din skönhetssömn verkligen göra skäl för sitt namn. Här är fyra saker du kan göra för att vakna upp fräschare.

Lägg en hårmask
Krama in en hårmask eller hårinpackning i håret innan du går och lägger dig och låt den verka över natten. När du sköljer ur den nästa morgon är slitna och matta strån ett minne blott.

Bota armsvetten
Har du problem med ofräscha svettringar under armarna? Stryk “Absolut Torr“ i armhålorna innan du går till sängs så reduceras problemet markant. Upprepa proceduren ungefär en gång i veckan.

Få bort aknen
Missprydande finnar kan dyka upp när som helst. Dutta på en acnekräm eller gel med salicylsyra direkt på finnen och låt den torkas ut medan du sover.

Fixa fötterna

Att ha hårda fotsulor och spruckna hälar är varken fräscht eller skönt. Smörj in fötterna med en fet fotkräm och dra sedan över ett par strumpor som du har på dig under natten. Det får porerna att öppna sig så att fotkrämen kan tränga in på djupet. Nästa morgon är de betydligt mjukare.

Redaktionen
Publicerad: 18 januari 2021
Foto: Alamy

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp