Rosings mardröm

Är Linda Rosings hälsa i fara?
Den senaste tiden har bloggdrottningen börjat drömma om sex med döende män.

Linda Rosing är i ropet. Som allierad bloggdrottning med Blondin-Bella och med nytt tv-program till våren så har den tidigare dokusåpastjärnan fullt upp.

Men den senaste tiden har Linda drabbats av sömnsvårigheter.
-Hur jävla trött jag än har varit så har jag inte kunnat sova ordentligt. Jag har bara legat och vridid och vänt mig hela tiden. Så jobbigt eftersom sömnen är så viktig för mig, skriver hon i sin blogg.

När Linda väl somnar händer inga trevliga saker. Hon drömmer hemska mardrömmar. Bland annat om när hon har sex med döende män:
-Jag drömde tex i natt att när människor kom nära mig så ruttnade deras kroppsdelar. Ja jag vet det låter hur skruvat som helst. Men så var det, skriver Linda och fortsätter:

-Jag drömde att jag skulle ha sex med en man och när han och jag skulle till och “do the thing“ så tappade han armen och kvar var bara en bränd stump. Och jag som är så extreemt mycket för beröring och massa händer i hela killens ansikte när jag kysser honom och så vill jag alltid se han djup i ögonen. Vilket jag inte vågar tänka på nu, för då hade antagligen hans ögon ramlat ut.

Bildspel: Rosings mardröm

Bildspel: Rosings mardröm

[email protected]

2008-10-31 14:14:00

Publicerad: 31 oktober 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp