Blingat till nyår

Haka på bling-bling trenden och skaffa dig ett par gnistrande träningsskor!

I Samarbete med Swarowski släpper Reebok inom kort en limiterad upplaga av sin storsäljande sko “Freestyle“. Den begränsade upplagan skiljer sig dock en aning mot originalet – skorna är dels något uppdaterade i sin utformning men också “blingade“ med gnistrande Swarowskikristaller!

”Freestyle Crystallized™ limited edition“ kommer att släppas i totalt 400 exemplar (par) i Europa och i Sverige är det butikerna Sneakers n' stuff och Karltex som blivit utvalda att sälja specialutgåvan.

Ny modell lanseras

  Specialutgåvan och samarbetet med Swarowski är till för att fira att skon som faktiskt gick i bräschen för work-out-industrin redan 1982 faktiskt redan har 25 år på nacken. Snart lanseras även en ny oblingad modell av klassikern.

Detta är inte det enda gnistrande samarbete för Swarowski. Framöver kommer de under varumärket Elements att samarbeta med designers världen över – namn som Armani, Versace, Alexander Mc Queen samt Viktor & Rolf – nu kommer alltså inte bara metallictrenden att göra ett återtåg under 2008, vi ska tydligen gnistra också!
[color=#808080″>
Skorna har ett rekommenderat pris på 1000 kronor och beräknas börja säljas under vecka 50.

Bildspel: Blingat till nyår

Bildspel: Blingat till nyår

2007-12-29 00:18:00

Publicerad: 29 december 2007

Våra mest älskade skönhetsklassiker

De tidlösa produkterna vi aldrig tröttnar på