”Löpning passar mig”

En av Sveriges största modebloggare, Sophie Rosensvärd, 24, ger sina bästa hälso- och skönhetstips.

Vad är du aktuell med just nu?
-Jag har precis börjat mitt nya jobb som projektledare/eventkoordinator på Café Opera. Sedan fortsätter jag att jobba med mitt Whistle Necklace, plus att jag håller på med ett annat designprojekt som förhoppningsvis kommer att bli aktuellt relativt snart.

Hur håller du dig så snygg och fräsch?

-Snygg och fräsch? Tänk om man kunde känna så varje dag! Jag försöker väl få in rimligt antal sovtimmar per dygn, sedan motionerar jag minst en gång per vecka. Det ska bli fler träningspass. Annars gör jag nog inte så mycket mer. Jag dricker inte särskilt mycket vatten och äter på tok för mycket glass.

Vilken träningsform passar dig bäst?

-Promenader gillar jag och det är dessutom ett måste eftersom jag har hund. Har kommit igång relativt bra med löpningen också men ska öka upp till minst tre gånger i veckan nu när bikinisäsongen börjar närma sig. Ska även börja yoga på Balance.

Vad är dina bästa tips för att stärka unga tjejers självkänsla?
-Omge dig med äkta vänner som älskar dig för den du är. Jämför dig inte med andra utan fokusera på det du gillar hos dig själv. Glöm inte att alla någon gång tvivlar på sig själv. Du är inte ensam.

Har du själv haft dåligt självförtroende och självkänsla?
-Absolut! Jag har ju blivit dumpad och då sjunker självkänslan ner i skosulorna. Sedan har jag varit med om andra saker som dragit ner både självkänsla och självförtroende men dem behöver vi inte gå in på. Nu mår jag toppen och blickar framåt!

Hur gör du i ordning dig inför en kväll på stan (med undantag för kläder och skor)?
-En dusch med peeling, en uppiggande ansiktsmask använder jag emellanåt och sedan använder jag min vanliga kvällsmake – sotiga ögon, långa fylliga fransar, lite bronzpuder och ljusrosa läppglans.

Finns det någon produkt du inte kan vara utan?

-Många! Men måste jag välja en så blir det väl Touche Éclat.

Finns det någon hårfärg eller frisyr du gärna skulle vilja testa, men aldrig vågat?
-Yes. Rött hår har jag alltid varit lite sugen på.

Avslutningsvis, vilka sminkprodukter ligger i din handväska just nu?

-Touche Éclat, Make Up Store “All over cover“, Diorshow Mascara, NARS bronze rouge, Loréal mörkbrun kajal, Lumene rosa läppglans.

Läs Sofies blogg här: http://blogg.stureplan.se/sophie/

Bildspel: ”Löpning passar mig”

Bildspel: ”Löpning passar mig”

[email protected]

2009-05-05 12:23:00

Publicerad: 5 maj 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp