Bye bye bantning!

Att banta för att få jeansen att sitta bättre känns passé. Gör istället upp en plan som verkligen håller. Vi har knepen som får byxorna att sitta lite bättre utan alla dessa bantningskurer.

Minska portionerna
Kom ihåg att det inte handlar så mycket om vad du äter i längden, utan om hur mycket. Du kan äta av allt, men i begränsade mängder. Skippa en extra portion eller ännu bättre -lägg upp maten på en mindre tallrik, typ en assiett.

Stoppa suget
Ät mellanmål! Det ligger ingenting skadligt i att ta ett nyttigt mellanmål, dessutom motverkar det suget som brukar sätta in mellan måltiderna annars.

Nyttigt snacks
Ladda med nyttiga snacks att ta om suget nu verkligen sätter in. Ett exempel är mörk choklad som är bittert och bra och motverkar att du blir sugen på sött. Införskaffa att ha både hemma och på jobbet.

Unna dig
Se till att låta dig själv leva. Hur kul är det egentligen att aldrig få unna sig något gott? Unna dig något när du verkligen vill ha det, men inte varje dag. För visst har vi alla sådana dagar ibland, när kroppen bara skriker efter något sött eller salt.

Av: Emma Laggar

Bildspel: Bye bye bantning!

Bildspel: Bye bye bantning!

redaktion@improveme.se

2009-10-28 15:09:00


Text:
Publicerad: 28 oktober, 2009