Livet är bäst vid 31

Har du passerat 30-strecket och tänker att nu är det slut på det roliga? Tänk om, du har fortfarande guldåldern framför dig.

En ny brittisk studie visar nämligen att 31-åringarna är dem som är mest attraktiva. Deras fortfarande ungdomliga skönhet, självsäkerhet och stilmedvetenhet gör att de passerar de yngre årskullarna med hästlängder.

Enligt undersökningen är just 31 den magiska åldern att inneha. Då är kvinnor nämligen som mest attraktiva. Mycket på grund av att dem kommit en bit i livet och utstrålar en självsäkerhet och karisma som få yngre tjejer innehar.

Sue Leeson, PR-chef på QVC som utfört undersökningen, berättar för tidningen Daily Mail att de nya studierna bara bekräftar det man länge trott. Att verklig skönhet handlar om så mycket mer än bara det yttre. Det är en kombination av stil, självförtroende och personlighet.

Då 2 000 brittiska män och kvinnor tillfrågades i undersökningen ansåg hela 70 procent att självförtroendet var viktigast, därefter kom personlig stil och sist ett vackert yttre.

Bildspel: Livet är bäst vid 31

Bildspel: Livet är bäst vid 31

[email protected]

2010-07-21 13:41:00

Publicerad: 21 juli 2010

13 skönhetstrick alla borde känna till

Här är tipsen som plockar fram ditt snyggaste jag