“Skeptisk i början“

Sångerskan Charlotte Perrelli är aktuell med en ny bok ”Kan jag, kan du” och lanserar sin egen kosttillskottsserie i samband med den. ”Fit & Smart” by Charlotte Perrelli är specialdesignade för aktiva kvinnor som sätter fokus på hälsa, träning och välmående.

”Jag vill ge kvinnor möjlighet att använda kosttillskott som är anpassade till dem. Fit & Smart är inga bantningsprodukter som marknaden redan vimlar av, utan produkter som ger de näringsämnen som just kvinnor kan behöva för att få bättre träningsresultat och en enklare vardag” säger Charlotte Perrelli.

”Jag var väldigt skeptisk till en början eftersom det kändes som att proteinpulver var till för kroppsbyggare och elitidrottare och inte till mig som tränade på en mycket lägre nivå. Men jag fick snabbt ändra min uppfattning! Tillskotten gjorde att jag orkade mer till vardags. Jag såg snabbt resultat av träningen och dessutom blev av med sötsug och kunde lätt få i mig regelbundna och näringsrika mellanmål som tidigare kunde bestå av vad som helst som fanns tillgängligt när energinivån började sjunka”

Det var då Charlotte kom på att hon ville skapa en egen serie.
 ”Jag tyckte det saknades bra tillskott för tjejer som inte vill banta men som vill komma i form och ta hand om sig själv och sin kropp. Det är inte alltid lätt att få ihop vardagen med träning, barn, familj, heltidsjobb etc. och för att hålla energin på topp varje dag är det perfekt att ta en drink eller en bar”.

Charlotte är däremot noga med att påpeka att kosttillskott aldrig kan ersätta en varierad kost och att de endast skall användas som komplement då den dagliga kosten är bristfällig.

Produkterna har en design som tilltalar kvinnor och förpackningarna är praktiska och inte alls så skrymmande som de stora burkar Charlotte tidigare blivit avskräckt av.
”Det kommer t.ex. finnas portionsförpackningar som man kan ta med i handväskan, och en designad shaker med olika fack för vitaminer, mineraler eller varför inte lite torkad frukt eller nötter” avslöjar
Charlotte.

Alla produkter är utvecklade i nära samarbete med legitimerad dietist och experter inom forskning och tillverkning av säkra och effektiva kosttillskott.
”Vi har haft ambitionen att ta fram tillskott som håller högsta kvalitet såväl näringsmässig som smakmässigt. För kvinnor är det t.ex. viktigt med kalcium och D-vitamin för att bevara ett starkt skelett, järn för att ersätta förluster vid menstruation och folsyra som är viktigt för kvinnor i fertil ålder” säger Anna Paulie som är legitimerad dietist. ”Vi har utgått ifrån livsmedelsverkets rekommendationer för kvinnor och flera av tillskotten kan användas av alla kvinnor även under graviditet och amning.

Fit & Smart-serien kommer lanseras under hösten 2010 och produkterna kommer att säjas på Bodystore.com och Gymgrossisten.com.

Bildspel: “Skeptisk i början“

Bildspel: “Skeptisk i början“

Bildspel: “Skeptisk i början“

Bildspel: “Skeptisk i början“

Bildspel: “Skeptisk i början“

Bildspel: “Skeptisk i början“

Bildspel: “Skeptisk i början“

Bildspel: “Skeptisk i början“

Bildspel: “Skeptisk i början“

Bildspel: “Skeptisk i början“

[email protected]

2010-07-26 12:13:00

Publicerad: 26 juli 2010

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp