Hallå där – köp lite blåbär

Inspirerade av världsmetropolerna London, New York och Los Angeles öppnade för cirka ett år sedan Blueberry Lifestyle på Sibyllegatan i Stockholm.

Blueberry är tänkt som ett mer modernt, roligt och inspirerande alternativ till hälsosam och nyttig mat jämfört med mycket av det som finns på marknaden idag.

Mångsidig

  Butiken eller “må-bra-fabriken“ som de själva kallar den är ett Mecka för hälsoentusister; du kan hitta allt från litteratur till fröer och nötter du knappt hört talas om, än mindre dess hälsosamma effekter. Dock befinner sig personalen sällan långt bort, personal som sakkunnigt lotsar dig bland de dignande hyllorna.

Förutom detta erbjuder Blueberry även föreläsningar om kost, catering, kostrådgivning mm.

Filosofi

  Blueberry värnar starkt om ekologi, miljötänkande och låter även detta genomsyra sin rekrytering; värnande om dessa värderingar och tankesätt är givetvis något som premieras vid sidan av de traditionella rekryteringsprocesserna.

Tillökning

  För en tid sedan öppnades en mindre filial på NK i Stockholm (ingång Regeringsgatan) så blir du sugen på en blåbärssmoothie eller något annat snabbt under shoppingturen så är det väl värt ett besök.

Själv smet jag ganska snabbt in i Östermalmsbutikens bakre regioner där
take-away-disken finns. Sallader, Wraps och Soppor stod på menyn för
dagen – allt ackompanjerat av tillbehör såsom färskoströror, hummus och
små läckra desserter.

Snabb och trevlig service, god mat och ett leende i kassan gör att i alla fall jag kommer tillbaka!

[color=#808080″>Ett bra lunchtips hos Blueberry är Caesarsalladen med räkor, och när du ändå är där – köp med dig en flaska ekologisk blåbärsglögg eller varför inte ett snyggt förpackat kit för att göra julgröt med blåbär!?

Bildspel: Hallå där – köp lite blåbär

Bildspel: Hallå där – köp lite blåbär

2007-12-14 19:13:00

Publicerad: 14 december 2007

Våra mest älskade skönhetsklassiker

De tidlösa produkterna vi aldrig tröttnar på