Knep för kropp och själ

improveme.se

Det är aldrig för sent att bli en bättre och lyckligare människa. improveme.se listar sju tips för ett ökat välbefinnande.

1. Sätt upp mål för vad du vill uppnå med ditt liv och gör ditt bästa för att nå dem. Belöna dig vid varje delmål och deppa inte ihop om du misslyckas på vägen. Att nå sina mål är en riktig boost för självförtroendet.

2. Skaffa dig ett nytt intresse eller hobby. Finns det något du länge drömt om att göra, som exempelvis ta danslektioner, måla, tillverka smycken, sporta -släpp in hobbyn i ditt liv. Hobbys skapar kreativitet som i sin tur ger energi och glädje.

3. Vi må gå mot mörkare tider och än så länge blir vi inte bortskämda med solsken. Passa därför på att njuta av de fina dagar som bjuds under hösten och den kommande vintern. Frisk luft och solljus ökar energin och håller humöret på topp. Håll ut! Våren är snart här igen.

4. Skratt ökar välbefinnandet och hjälper till att motverka stress. Streama en komedi eller surfa in på några av alla humorsajter och se till att få ett gott skratt. Men den bästa medicinen är att skratta med sina vänner.

5. Goda gärningar gör
alla människor glada. Genom att glädja någon annan med presenter eller komplimanger upplever de flesta verkliga lyckokänslor.

6. Unna dig en
massage eller ansiktsbehandling för att stressa ner. Budgetvarianten för dem som har det knapert i plånboken är hemma-spa ett skönt alternativ. Tappa upp ett bubbelbad, lägg en ansiktsmask och måla naglarna. Bra och effektiva produkter hittar du i alla skönhetsbutiker på nätet.

7. Förbättra dina frukostvanor genom att välja långsamma kolhydrater och mycket proteiner. Det håller dig mätt och du slipper känna ett starkt sötsug innan lunch. Vad sägs om ägg, bacon och en kopp svart kaffe innan du kickar i gång dagen?

Bildspel: Knep för kropp och själ

Bildspel: Knep för kropp och själ

redaktion@improveme.se

2014-10-27 10:25:00


Text:
Publicerad: 27 oktober, 2014