Träna som en stjärna

Med deras vältränade kroppar är det många som vill veta hur kändisarna tränar. Vi tipsar om träningsformerna som håller de kända kropparna i trim.

Cameron Diaz har sedan det tog slut med Justin Timberlake tillbringat mycket tid i vattnet på sin surfbräda. När hon inte surfar syns hon ofta besöka gymmet. Hon har även i flera intervjuer talat om att hon gärna tränar olika kampsporter, en träningsform hon upptäckte i samband med inspelningarna av Charlies Änglar.

Jessica Simpson har det senaste året blivit en flitig gymbesökare. Utöver att träna med vikter har hon även fallit för så kallad army-training, en träningsform som även nådde Sverige under 2007.

Madonna har sedan många år tillbaka varit en hängiven utövare av ashtanga yoga, en yogaform som ofta kallas för power yoga på gymschemat här hemma i Sverige. Madonna håller sig även i form genom att cykla, både i gymmet och utomhus, och ses ofta löpträna tillsammans med sina livvakter. När tillfälle ges sadlar hon även gärna upp och ger sig ut på ridturer.

Gwyneth Paltrow har inspirerats av sin goda vän Madonna till att också börja träna yoga. Även pilates står på hennes lista över favoritträning. Konditionsträning säger sig Gwyneth få så att det räcker genom att jaga efter sina barn.

Uma Thurman fick träna hårt för att komma i form till inspelningen av Kill Bill och var bland annat tvungen att lära sig flera olika typer av kampsport. Kampsport är något hon sedan dess har hållit fast vid.

Reese Witherspoon tränar just nu hårt inför en ny filmroll. På menyn står löpträning samt stryka.

Katherine Heigl hoppar gärna hopprep mellan tagningarna till Grey's Anatomy. Då hon ville komma i form inför nakenscenerna i den aktuella filmen “På smällen“, tog hon kontakt med en personlig tränare. Han satte ihop ett program åt Heigl som innebar mycket konditionsträning samt enklare strykeövningar. Det är nu ett år sedan filmen spelades in, men skådespelerskan håller fast vid sitt träningsprogram och säger sig aldrig ha mått bättre.

Bildspel: Träna som en stjärna

Bildspel: Träna som en stjärna

2008-01-08 04:03:00

Publicerad: 8 januari 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp