7 steg till att se sexig ut – konstant

improveme.se

Vill du se sexig ut – konstant? Med de här sju enkla knepen kommer du kunna sluka vem du vill, när du vill.

Från body-language till ögonkontakt till rätt klädfärg. Den amerikanska nättidningen allure.com har tagit reda på vad som gör dig oemotståndlig under raggningsrundan på krogen.

1. Sök ögonkontakt
-En snabb blick kommunicerar intresse för en person, och en kvardröjande blick flyttar den ett steg längre, säger Beverly B. Palmer, professor i psykologi vid California State University, till allure.com. Våga söka ögonkontakt, med andra ord.

2. Bär rött
Rött är kärlekens och passionens färg, och en studie vid University of Rochester visar att män anser att kvinnor som klär sig i rött är sexigare än kvinnor som klär sig i vitt, rött eller blått. Hela 56 procent föredrog den eldiga färgen.

3. Uttryck dig
En annan amerikansk professor i psykologi, Paul Ekman, menar att vi attraheras av människor som har ett levande kroppsuttryck och röst. Gestikulera när du pratar, och “prata“ med händerna!

4. Berör
-När en kvinna vidrör en mans underarm under samtal, visar det att hon är engagerad och verkligen bryr sig om vad han säger, säger Patti Wood, som är psykolog med kroppsspråk som specialområde, till allure.com. Pill i nacken eller på nyckelbenet signalerar att du vill mer än bara prata.

5. Stå upp
Om du står upp på en fest är det av naturliga skäl större chans att din drömkille ser dig eftersom vi oftast uppmärksammar någon som är högre upp. En mer överraskande detalj är var du pekar tårna. -Du vet att en person verkligen gillar dig om tårna pekar mot dig, skriver psykologen och författaren Lillian Glas, enigt allure.com.

6. Dra på smilbanden
Ingen vill ta kontakt med en surpuppa, och ännu mindre dejta en. Ett enkelt -men effektivt knep -är att le. Det gör att du utstrålar positiv energi.

7. Sträck på dig
-En sexig hållning är avslappnad men upprätt, menar kroppsspråk experten Martin Lloyd-Elliott. Titta på hur dansare och idrottsmän bär upp sin kropp: deras höfter är i linje, deras axlar, de ger en viss känsla av vitalitet och energi. Att träna yoga och pilates hjälper dig att få en fin hållning.

Bildspel: 7 steg till att se sexig ut – konstant

Bildspel: 7 steg till att se sexig ut – konstant

emelie.wiktoren@improveme.se

2012-08-30 14:20:00

Publicerad: 30 augusti 2012

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige