Mexikansk SPA-upplevelse

The Tides har en fantastiskt vacker SPA-anläggning med mängder av spännande behandlingar precis iinvid de kritvita korallsandstränderna och det kristallklara vattnet.

På 1960-talet var Acapulco den mest populära turistorten i Mexico; överfulla stränder och brist på mark gjorde dock att den Mexikanska regeringen startade leta efter ett nytt turistparadis som skulle ärva Acapulcos paradisstatus. Efter att ha matat in de krav och önskemål som man hade i en dator så kom Riviera Maya upp som det solklara alternativet. Flera mil av orörda vita stränder, världsberömt klart vatten och helt oexploaterat!

Idag är området extremt hotell och turisttätt, stundtals obehagligt exploaterat men just the Tides ligger bekvämt lugnt och avskilt.

Fridfull atmosfär

  Omgivet av mängder med härlig grönska hittar man SPA-avdelningen. Det är ingen gigantisk anläggning men innehåller traditionelll ångbastu, jacuzzi såväl som behandlingsrum både inom,- och utomhus. För den morgonpigge erbjuds även yogaklasser på stranden. Den fridfulla och stilsäkra atmosfären i kombination med det havsnära läget skapar ett härligt energigivande lugn.

Örter och hängmatta

  I flera av behandlingarna på SPA-avdelningen används växter och organismer från havet tillsammans med örtblandningar som härstammar från det gamla Mayariket och sägs ha påvisade helande egenskaper för såväl kropp som själ. På behandlingsmenyn hittar du exotiska behandlingar som fruktpeeling och hängmatte-massage som utförs när du med en känsla av viktlöshet masseras med avocadoolja och kakao liggandes i en hängmatta.

Skulle du vilja skämma bort dig lite extra under din vistelse så kan du redan i förväg boka en privat bungalow med inkluderade behandlingar som utförs i den egna villan; dyrt men extremt lyxigt.

[color=#808080″>Läs mer på: www.tidesrivieramaya.com

Bildspel: Mexikansk SPA-upplevelse

Bildspel: Mexikansk SPA-upplevelse

2008-02-03 19:36:00

Publicerad: 3 februari 2008

10 relationstips på semestern

En klassiker bara ni två – skapa nya minnen genom att dra iväg på en roadtrip