Träna på hotellrummet

Håll igång under resan med Röhnisch träningsprogram.

Trots miljöhot och klimatförändringar reser vi ofta och mycket, både privat och i tjänsten, och vill gärna hålla formen under tiden. I en undersökning gjord av svenska sportmärket Röhnisch visade det sig att särskilt kvinnor tränar mer på nöjesresor än affärsresor.

-Vi vet att många kvinnor vill träna mer när de reser, inte minst på tjänsteresor. På sådana resor är det tre saker som hindrar träningen; brist på tid, bagageutrymme och kunskap, säger Fredrik Röhnisch.
Inget särskilt behövs utan du använder saker som en kudde, soffbordet och din egen kropp.

Röhnisch har skapat ett träningsprogram i samarbete med Madde Johansson, huvudinstruktör på Nautilus och hälsocoach. Programmet består av en broschyr med instruktioner på enkla övningar som man kan göra på hotellrummet, under joggingturen och på stranden.

Madde uppmanar
-Det är ju skitenkelt! Slå på lite musik och kör tre låtar innan du duschar. Gör det innan morgonduschen så är du pigg innan frukost och som en extra bonus blir frukostvalen oftast nyttigare också. Och har du gjort det på resan kanske du fortsätter med det när du kommer hem…Jag märker ofta hos mina kunder att de avstått från att träna mest för att de aldrig har kommit på hur enkelt det kan vara. För att inte tala om skönt!

Under våren har Clarion Hotel Stockholm och Röhnisch ett samarbete och erbjuder sina kvinnliga gäster möjligheten att låna ett träningskit i receptionen.

Visste du att…
…Röhnisch är ett svenskt företag som gör träningskläder för kvinnor? Det grundades 1945 av Hellmut Röhnisch, tillika Sveriges första svenska mästare i gymnastik. Företaget fokuserade i början på gymnastikredskap och breddade sig senare att även inkludera gymnastikkläder.
Röhnisch var först med att lansera träningskläder i mikrofiber.
Huvudkontoret är beläget i Örebro och Röhnisch finns i 16 europeiska länder samt Australien och Nya Zeeland.

Bildspel: Träna på hotellrummet

Bildspel: Träna på hotellrummet

2008-02-15 03:59:00

Publicerad: 15 februari 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp