Ät dig smalare – med 4 enkla knep

improveme.se

Vill du gå ner några kilon men är inte beredd att börja banta? Med de här enkla knepen kan du fortsätta äta – och dra ner på kalorierna.

1. Byt ut latten mot en espresso
Den populära fikadrycken må vara god, men det är en riktig kaloribomb. En latte med tre deciliter standardmjölk innehåller 180 kalorier. En espresso däremot innehåller inga kalorier alls, men ger samma koffeinkick.
 
2. Välj rätt Marabou
Svårt att hålla dig borta från godishyllan? Välj en Marabou Apelsinkrokant framför en Marabou Dukat så sparar du 100 kalorier. En 100 gram Dukat, med nougat, innehåller 635 kalorier, medan en lika stor Marabou Apelsinkrokant har 535 kalorier.
 
3. Byt till glutenfritt
Att byta till glutenfria livsmedel är ett enkelt sätt att dra ner på kalorierna. Till exempel innehåller ett vanligt Digestivekex 72 kalorier medan ett glutenfritt Digestivekex bara innehåller 65 kalorier. På ett helt paket blir det ganska stor skillnad!

4. Se över dina drinkval
De flesta vet att en hamburgare är en riktig kaloribomb. Men många tänker inte på hur mycket kalorier vi häller i oss på krogen.

En del drinkar kan dock vara ”smalare” än andra. Ett glas av den populära sommardrinken mojito innehåller 217 kalorier medan en rom och cola bara innehåller 154 kalorier.

Bildspel: Ät dig smalare – med 4 enkla knep

Bildspel: Ät dig smalare – med 4 enkla knep

[email protected]

2013-01-11 10:44:00

Publicerad: 11 januari 2013

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp