Välkomna våren med 5 grymma tips

improveme.se

Äntligen lämnar vi en lång och kall vinter bakom oss och välkomnar sol och värme med öppna armar. Improveme.se bjuder på fem tips på hur du på bästa sätt möter våren.

Långa eftermiddagar på uteserveringar, solglasögon och glass i solen. Visst lockar säsongens alla härligheter och nöjen. Tur då att årets kanske mest uppskattade årstid är på intåg. Välkomna våren med följande fem tips.

Träna ute

Stäng dörren till det svettiga gymmet och träna utomhus istället. Knåpa ihop en låtlista med grym musik och ge dig ut i löparspåret, eller kör lite styrketräning på en filt i trädgården. Kolla också upp om ditt gym erbjuder gruppträningspass ute i naturen.

Uppdatera sminket
En vårfräsch och solkysst hy mår bäst av lättare make-up. Passa på att låta huden andas samtidigt som solens varma strålar sätter lite färg på dina kinder. Byt ut din foundation till en lättare variant och fuska fram färg genom att borsta på aningen solpuder.

Solskydd
Äntligen kikar solen fram efter en lång, mörk och riktigt kylig vinter. Vi svenskar passar gärna på att njuta av solens härliga strålar så mycket och ofta vi kan men glömmer gärna solskyddet. Tänk på att du är som blekast såhär års och att solen är betydligt starkare än man tror. Se därför till att börja dagen med ett laget solskyddsfaktor under din make-up. Eller ännu bättre -en dagkräm med solskydd.

Grilla middagen
De flesta håller nog med om att grillad mat nästan alltid smakar lite bättre än stekt och kokt mat. Dessutom är det för många förknippat med långa, varma sommarkvällar i gott sällskap. Testa att slänga på annat än kött på grillen. Grönsaker som tomater, zucchini, sparris och lök får helt andra smaker när de är tillagade.

Byt ut garderoben
Vi har väl alla minnen av att ha stått och huttrat framför en majbrasa iklädda både fleecetröja och dunjacka, så ännu kanske det är aningen tidigt att hänga undan de tjockaste ytterkläderna. Men så snart temperaturen stigit med ett par grader är det dags att byta ut vintergarderoben mot tunnare jackor, shorts, sneakers och sandaler. Mössor, vantar och kängor kan du med alla sannolighet ställa av redan nu.

Bildspel: Välkomna våren med 5 grymma tips

Bildspel: Välkomna våren med 5 grymma tips

[email protected]

2013-04-22 11:27:00

Publicerad: 22 april 2013

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp