HBO:s vackraste tv-karaktärer (HBO 3)

improveme.se

Drottningar, tv-reportrar och politiker. Det finns många karaktärer i HBO:s tv-serier, och vi har listat de mest trimmade jäntorna.

Oavsett om du gillar fantasy, dramakomedi eller verklighetsbaserade dramaserier så kommer du sannerligen stöta på intressanta karaktärer. Några nakna, andra inte. Även om det inte förekommer nakenscener ser alla snygga och vältränade ut, och vi har listat de som har det där lilla extra.

Emilia Clarke
Hon spelar rollen som Daenerys Targaryen i Game of Thrones, den mäktiga drakmamman också känd som ”Khaleesi”. Ofta har vi fått se henne spritt språngande näck. Det är förståeligt att scenerna har blivit så många då hon har en sådan trimmad kropp. Men hur lyckas hon hålla den i form utan atthinna med flera olika serier? Troligtvis mycket träning och bra kost. När det kommer till hennes vackra hy har hon däremot sin mamma att tacka. Två gånger om dagen så rengör och återfuktar hon huden samt använder Epsoms badsalt för att varva ner.

Lena Headey
Även om Khaleesi må ha drakar så är drottningen Cersei Lannister i samma serie mäktigare. Hon är egentligen brunett så, precis som Clarke, får hon bära blond peruk. Hemligheten till hennes kropp? Boxning.

– Jag började med boxning som en fitnessgrej, har hon sagt till EW.

– Jag blev besatt och en tid tränade jag varje dag när jag inte jobbade, det är en grym sport när du väl kommer in i det.

Utöver det så är hon vegetarian och utöver mycket yoga.

Anna Paquin

Rollen som Sookie Stackhouse i True Blood innebär hård träning för Paquin då det förekommer många lättklädda scener. Med lättklädda menar vi alltså nakna. För att förbereda sig för dessa, och hålla sig fit, tränar hon också boxning och yoga. Hon menar dock att det både gäller att se och känna sig frisk.

– Jag tror att det är en stor skillnad på att se hälsosam ut och känna sig hälsosam.

Olivia Munn
I The Newsroom gestaltar hon Sloan Sabbith, en finanshaj som chefen gärna vill ha framför kamerorna tack vare hennes ben. Hur lyckas kvinnan få sådana sexiga spiror och magrutor? Mycket vatten, vegetariska burgare och aerobics ett par gånger i veckan.

Rose Leslie
Inte bara har hon overkliga pilbågsfärdigheter, hon har lyckats förföra och smaka på självaste Jon Snow. Rose Leslie spelar Ygritte i Game of Thrones och, precis som med en handfull andra karaktärer, har vi fått se henne naken. Hon har dock inte löpning att tacka sin gudomliga kropp för, då det får henne att se ut som ”en riktig tok”.

Allison Williams

När hon inte gestaltar rollen som Marnie Michaels i serien Girls så brukar Allison Williams köra timslånga pass med tränaren Reggie Chambers. Allt från övningar där hon använder sin egen kropp som motvikt, till boxning och bålträning.

Julia Louis-Dreyfus

Julia är 52 år gammal. Visst låter det otroligt, med tanke på hennes ungdomliga utseende? Både när vi ser hennes som vice president Selina Meyer i Veep och även utanför kameran så syns knappt en rynka i pannan. Hur gör kvinnan?

Enligt Julia själv så är det sexkilometerslöpning, promenader i State Park och en positiv inställning som gör jobbet. Men allt kommer inte serverat på silverfat…

– I en perfekt värld skulle jag träna fem gånger i veckan. Ärligt talat så är det mindre än så, men om jag går några dagar utan min vanliga rutin så kommer jag alltid tillbaka till det, har hon sagt.

Oona Chaplin
Om efternamnet låter bekant är det just det -bekant. Oona är nämligen barnbarn till den ökände Charlie Chaplin, och det är tur att hon valde samma karriär som släktingen, annars skulle vi inte sett henne som Talisa Stark i Game of Thrones. I yngre dagar hade hon nämligen andra planer, vilket kanske också är anledningen till hennes vackra figur.

– Egentligen ville jag bli balettdansös, men jag var tvungen att hitta en annan karriär när någon sa att min rumpa var för stor, har hon sagt till The Telegraph.

– Det var lite av en chock, jag har alltid sett mig själv som ganska trimmad.

Anna Chlumsky

För Chlumskys del så är det Bikram-yoga och kung fu som gäller när hon ska hålla sig i form. Om man spelar personalchef Amy Brookheimer i Veep måste man ju visa sig någorlunda slimmad.

Allison Pill

I The Newsroom är Margaret Jordan ständigt upptagen med jobb, men i verkligheten finns det ändå tid över för träning för Allison Pill, som är kvinnan bakom Margaret. Med träning så är det mest pilates som Andrea Mitchell hjälper henne med.

– Jag har aldrig förut upplevt en sådan förbättring i hur min kropp fungerar, har hon sagt.

– Jag känner mig starkare, mer medveten om min hållning och glad att jag har hittat en träningsform jag ser fram emot.

Se alla serier på HBO Nordic, www.hbonordic.com.

Emilia Clarke som Daenerys Targeryen i

Emilia Clarke som Daenerys Targeryen i ”Game of Thrones”.

Kollegan Lena Heady gestaltar Cersei Lannister i samma serie.

Kollegan Lena Heady gestaltar Cersei Lannister i samma serie.

Snygga Anna Paquin spelar älva med magiska krafter i

Snygga Anna Paquin spelar älva med magiska krafter i ”True Blood”. Bland annat spelar hon med svenska stjärnskottet Alexander Skarsgård.

På tal om Hollywood-svenskar:

På tal om Hollywood-svenskar: ”The Newsroom”-Olivia Munn, som spelar Sloan Sabbith, dejtar just nu Joel Kinnaman.

Precis som med Emilia Clarke har vi också fått se Rose Leslie, också känd som Ygritte, i Game of Thrones. Då var det i en grotta tillsammans med hunken Jon Snow.

Precis som med Emilia Clarke har vi också fått se Rose Leslie, också känd som Ygritte, i Game of Thrones. Då var det i en grotta tillsammans med hunken Jon Snow.

Snygga Allison Williams porträtterar Marnie Michaels i

Snygga Allison Williams porträtterar Marnie Michaels i ”Girls”. Hemligheten till hennes slanka figur är bland annat träning där hon använder sin egen kroppsvikt som motstånd.

Hon fick sitt genombrott i

Hon fick sitt genombrott i ”Seindfeld”, men även serien ”Veep”, där hon spelar VP Selina Meyer, har varit lyckad. Där ser hon alltid trimmad och snygg ut, trots sina 52 år på nacken.

Detta barnbarn till den ökände Charlie Chaplin heter Oona Chaplin. Vore det inte för honom kanske vi aldrig skulle ha fått se henne som Talisa Stark i Game of Thrones.

Detta barnbarn till den ökände Charlie Chaplin heter Oona Chaplin. Vore det inte för honom kanske vi aldrig skulle ha fått se henne som Talisa Stark i Game of Thrones.

Anna Chlumsky är personalchef Amy Brookheimer i Veep, men på fritiden håller hon kroppen snygg med hjälp av yoga och kung fu.

Anna Chlumsky är personalchef Amy Brookheimer i Veep, men på fritiden håller hon kroppen snygg med hjälp av yoga och kung fu.

Med hjälp från tränaren Andrea Mitchell säger Allison Pill, Margaret Jordan i

Med hjälp från tränaren Andrea Mitchell säger Allison Pill, Margaret Jordan i ”The Newsroom”, att hon upplever en bättre hållning och känner sig starkare.

[email protected]

2013-07-08 14:42:00

Publicerad: 8 juli 2013

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp