Chefredaktörens nyårshälsning

improveme.se

improveme.se fick ett fantastiskt 2013. Chefredaktören Daniel Nyhlén summerar året som gått i sitt nyårsbrev.

Det är med stor glädje som jag ser tillbaka på improveme.se:s år 2013. Sajten har haft sitt absolut bästa år och framförallt är jag glad att så oerhört många läsare väljer att återkomma till oss.

improveme.se är den tveklöst största arenan på nätet när det gäller skönhet & hälsa och vi växer så det knakar med över 1,5 miljoner besök varje vecka. Jo, du läste helt rätt, och det var en utveckling som vi knappast anade när vi startade vårt online-magasin 2008. Det innebär att improveme.se idag toppar alla listor i vår genre och är en av de absolut största portalerna för kvinnor i Sverige och Norden. Varje vecka når vårt nyhetsbrev dessutom en kvarts miljon människor direkt i vår målgrupp.

Jag tror att framgångsfaktorerna består av en rad olika saker. Dels är improveme.se en mediekanal, det vill säga ett redaktionellt magasin med en faktisk redaktion som är verksamma året om. Det borgar för en journalistisk kvalité som i många fall saknas på nätet. En av förklaringarna till bristen på detta är att många publicister brottas med intäktsproblem kring just det redaktionella innehållet på nätet. improveme.se har sedan starten ändå valt att satsa på journalistiken och våra redaktörer har producerat över 11 000 artiklar om hälsa & skönhet. Alla finns publicerade och sökbara på Google. Det borgar för en mycket attraktiv miljö för våra annonsörer och samarbetspartners.

Vidare är improveme.se både informativ och underhållande, en “infotainment“-sajt som ger läsarna både trevliga och avkopplande featurereportage, intervjuer och artiklar som är mer nyhetsbaserade. Redaktionen arbetar hårt med att berätta om det som är mest intressant och viktigt i branschen. Men vi tvekar heller inte att varna våra besökare om skojare i skönhetsindustrin eller vilka produkter och behandlingar som inte alls håller måttet.

Under 2013 fick de så kallade poddarna ett stort genomslag på nätet. Vi lanserade bland annat Sveriges bästa träningspod, ”Fitnesspoden”, där vår expert på träning, Daniel Larsson, varje vecka tipsar om de bästa knepen för att hålla formen.

Det har hänt mycket annat hänt också. Vi har haft premiär för nya avdelningar, värvat fler experter och anlitat en rad större toppbloggare. Till vårt magasin hör vår bloggportal där över 10 000 aktiva bloggare är verksamma. Här finns bloggvärldens stora stjärnor som Kissie, Isabelle, Ellen Franzén och Typ Steffi, men också välkända profiler som författaren Anne Liljeroth, sexexperten Katerina Janouch, designern Iman Aldebe och estetikexperten Martina Richter. Ingen har väl heller missat att Judit & Judit-tjejerna Carina och Pernilla också har sin blogg på improveme.se. För att nämna några.

Till skillnad från många av de stora förlagen, som lagt ner sina bloggportaler, så välkomnar vi våra läsare som bloggare. Vårt forum är till för er och därför kan den som vill utan problem starta en blogg hos oss.

Nästa år gör vi flera spännande satsningar. Vårt innehåll ska bli ännu bättre och tekniken på sajten ska även den förbättras för att möta dagens snabba digitala utveckling. Vi är helt övertygade om att 2014 kommer bli ett fantastiskt improveme-år!

Jag och hela improveme.se-teamet vill med dessa rader önska dig en god fortsättning och ett Gott Nytt År!

Daniel Nyhlén
VD & chefredaktör

Daniel Nyhlén, chefredaktör på improveme.se, ser tillbaka på ett mycket givande 2013.

Daniel Nyhlén, chefredaktör på improveme.se, ser tillbaka på ett mycket givande 2013.

[email protected]

2013-12-27 08:57:00

Publicerad: 27 december 2013

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp