Fira Alla hjärtans dag – som singel!

improveme.se

Vem har sagt att Alla hjärtans dag är för par? Det här är en perfekt dag att fira kärleken – till dig själv. Här följer fyra anledningar.

Vill du spy på alla chokladaskar, röda rosor och söta kort med hjärtan? Är du svartsjuk på alla kärleksfulla par som tindrar med ögonen på någon romantisk restaurang? Det behöver inte kännas så hemskt.

Här är fyra anledningar till varför du som singel kommer få en alldeles fantastisk Alla hjärtans dag!

1. Du måste inte ha en plan
Personer som är i relationer har ofta skyhöga krav på att den 14 februari ska bli den mest romantiska dagen på hela året. Den perfekta restaurangen sa bokas och den perfekta presenten ska inhandlas -och det blir sällan som man har tänkt sig.

Som singel slipper du planera för den här dagen i flera veckor i förväg -och du slipper bli besviken över att den inte blev riktigt så magisk som du hade tänkt dig!

2. Du kan planera en dejt med en speciell vän
När du får en stadig relation får du mindre tid över med vännerna. Passa därför på att njuta av friheten som singel! Boka in en dejt med någon speciell vän som du kanske inte har hörts med på ett tag och som kanske också våndas över att behöva vara själv på kärlekens dag. Eller varför inte samla alla dina singelvänner för en utekväll?!

3. Du har hela dagen för dig själv

Medan alla par firar kärleken till varandra kan du avse hela dagen och fira kärleken till dig själv!

4. Du sparar pengar

En annan fördel är att du slipper köpa en present till en älskling, dela på reatsurangnotan eller köpa den perfekta romantiska outfiten. I stället kan du lägga alla pengar på dig själv och köpa det du vill ha!

Bildspel: Fira Alla hjärtans dag – som singel!

Bildspel: Fira Alla hjärtans dag – som singel!

[email protected]

2014-02-12 08:27:00

Publicerad: 12 februari 2014

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp