Kändistränaren lär dig äta dig smal

improveme.se

Gör som kändisarna och ät dig smalare med hjälp av siffran fem. Med den populära Hollywood-dieten rasar du i vikt utan större ansträngning. Vi har samlat all information kring den och hur du lyckas bli av med extrakilona.

Rihanna, Kanye West och Halle Berry är några av hans klienter. Kändistränaren Harley Pasternak är grundaren till 5-faktor-dieten som har fått kändisarna att rasa i vikt. I boken ”The 5-factor world diet” förklarar han hur även du kan lyckas med viktnedgång. Dieten grundar sig på att äta fem mål om dagen: frukost, lunch, middag och två mellanmål. En gång i veckan får man en ”ätardag” för att stilla sina begär. Varje måltid ska innehålla följande huvudingredienser:

Protein

Fisk, skaldjur, ägg, magert kött/fågel, keso och naturell yoghurt.

Långsamma kolhydrater med lågt GI

Råris, bönor, linser, grönsaker, havregryn, quinoa, grovt bröd, frukt och bär.

Fibrer
Frukt och grönsaker med ätbart skal, bönor, fullkornsflingor, havre, linser.

Hälsosamma fetter
Olivolja, linfrön, rapsolja, avokado, nötter, lax, tonfisk, makrill och annan fisk.

Osötad dryck
vatten, sockerfri läsk, kaffe eller te.

Det balanserade innehållet i kosten ska hålla nere blodsockret och förbättra humöret samtidigt som förbränningen i kroppen hålls igång. För bästa resultat uppmanar Pasternak till träning fem gånger i veckan. Han menar att 25 minuter per pass räcker för att göra skillnad. Dieten nämner inget om alkohol men på ”fuskdagen” får man äta och dricka vad man vill. Och vill man testa dieten under en begränsad tid rekommenderar han, inte otippat nog, fem veckor.

Bildspel: Kändistränaren lär dig äta dig smal

Bildspel: Kändistränaren lär dig äta dig smal

[email protected]

2014-12-12 08:48:00

Publicerad: 12 december 2014

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp