Bieber klär av sig för Calvin Klein

improveme.se

Från flickfavorit till vältränad hunk i ny kampanj för underklädesjätte. Justin Bieber gör viral reklamsuccé poserandes i bar överkropp för Calvin Klein. Svenske tränaren Patrick Nilsson står bakom stjärnans förvandling.

Om du inte haft “Bieber-fever” tidigare, är risken stor att du drabbas av det efter att ha sett de heta bilderna på Justin i det nya samarbetet med Calvin Klein. I tatuerad, bar överkropp poserar han tillsammans med modellen Lara Stone, som även tidigare varit ansikte utåt för det kända modehuset. Kampanjen med duon har redan gjort succé och nu sprids bilderna över internet med rekordfart.

Men den unga artistens förvandling från en tanigare flickfavorit till vältränad hunk, har inte skett över en natt. Sedan 2013 har Justin Bieber tagit hjälp av den svenske tränaren Patrick Nilsson för att bygga upp en mer muskulös kropp.

Tidigare har det avslöjats att fokus på träningen legat på överkroppen, och vi kan se att det har gett resultat. Stjärnans hemliga knep bakom musklerna är att träna i 45 minuter, fem gånger i veckan. När träningsresultaten var uppnådda gällde det för det för honom att behålla figuren inför den nya kampanjen. Andra stjärnor som också har poserat för Calvin Kleins underkläder är bland annat vår egen svenska Fredrik Ljungberg och Jamie Dornan (50 Shades Of Grey-stjärnan).

Bildspel: Bieber klär av sig för Calvin Klein

Bildspel: Bieber klär av sig för Calvin Klein

[email protected]

2015-01-12 08:51:00

Publicerad: 12 januari 2015

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp