Minska midjemåttet med Body Wrap

Body Wraps är en effektfull skönhetsbehandling som du kan göra hemmets lugna vrå. Body Wraps, också kallat kroppsinpackningar, puktbehandlar specifika delar av kroppen, där fettansamlingarna finns, genom att tränga in i huden och lösa upp fettet.

Områden som mage, ben, rumpa, höfter och armar är populära ställen att använda body wraps på för att minska i mått och samtidigt få en mjuk och len hud.

Expressbehandlingen

Body Boutique Body Wrap Deluxe med Cellulite Cream hjälper dig att minska i kroppsstorlek på bara en timme – en minskning som består. Processen är smidig och du får en effektiv behandling direkt i ditt eget hem.

Den örtbaserade behandlingen är enkel att använda i badrummet och innehåller samma ingredienser som många salongsbehandlingar. Produkten hjälper dig att bli av med centimetrar samtidigt som din hud känns lenare, jämnare, fastare och slätare än tidigare. Dessutom är detta Deluxe-paket speciellt utformat för dig som vill bli av med celluliter.

BodyBoutique Body Wrap kroppsbehandling kan ge dig snyggare hud, rena kroppen samt hjälpa dig att bli av med oönskade celluiter. Uppnå omedelbara resultat på bara 1-1,5 timmar.

Känner du igen känslan av att byxorna pressar lite hårdare sist du bar dem? Du behöver inte känna detta längre, denna inpackning är perfekt när du vill tappa några centimeter innan festen.

Till skillnad från många salongsbehandlingar är detta ett prisvärt alternativ där du kan påverka midjemåttet för ca 95 kronor/behandling (jämfört med ca 900 kronor på salong).

En behandling med tradition

Body wrap deluxe naturliga spabehandling för kvinnor är ett paket som innehåller en kroppslinda som hjälper dig att avlägsna gifter från din kropp, tappa kilon från typiska problemområden samt ge din hud en fin lyster.

Paketet innehåller också Body Boutique Cellulite Factor cellulitkräm, som du applicerar efter att du använt lindan för att reducera celluliter på drabbade hudområden på kroppen.

Oavsett om du är ute efter en plattare mage eller att behandla celluliter på problemområden som låren, höfterna, armarna, benen eller midjan, kan du enkelt göra detta med BodyBoutique Body Wrap behandling Deluxe med Cellulite Cream.

Lerinpackningar användes redan i antikens Egypten. Egyptierna använde kroppsinpackningar för att bli av med oönskade gifter och slaggprodukter i kroppen.

Dessa typer av kroppsinpackningar, har i modern tid hittills bara funnits hos professionella skönhetskliniker. Nu kan du uppnå samma effekt där hemma i badrummet, fast till en bråkdel av priset.

testbild-bpdy

Body Boutique Cellulite Factor cellulitkräm.

Leran gör jobbet

Tack vare den speciella leran dras gifter och avfall ur kroppen genom huden. Gifter utsöndras genom porerna i huden och bodywrappen kan då absorbera dem.

BodyBoutique Body Wrap Deluxe med Cellulite Cream är inte en kroppsinpackning som tar bort vatten från kroppen, tvärtom är det rekommenderat att man dricker minst 2 liter vatten de dagarna som du genomför din wrap-behandling. På så sätt håller man kroppen återfuktad, vilket kan bidra till att du hjälper kroppen att bli av med mer gifter.

Det finns inga kända biverkningar efter användning av den örtbaserade kroppsinpackningen. För att undvika hudirritation ska produkten inte appliceras på öppna sår. Om man har känslig hy bör ett hudtest göras på en liten del av huden innan en hel inpackning genomförs.

Är du gravid, ammar, tar receptbelagd medicin eller lider av ett medicinskt tillstånd ska Body Boutique Body Wrap-behandling för kvinnor rådgöras med en doktor.

Om WeightWorld.se

Vi tror på att en god hälsa kommer inifrån och att naturliga produkter är bäst för ditt välmående. Vi vet att det kan vara svårt och en riktig kamp att gå ned i vikt därför vill vi erbjuda dig hjälp på traven att nå dina personliga mål. Vi erbjuder diverse naturliga produkter från växtriket som kan hjälpa dig att nå din målvikt och få en mer hälsosam vardag.

 

Denna artikel är sponsrad och framtagen i samarbete med WeightWorld.se.

Improveme.se
Publicerad: 29 maj 2015

Unna dig en härlig egostund

Skäm bort dig själv hemma