Så håller du träningslöftet för 2013

improveme.se

Gör 2013 fartfylld – bokstavligen. Så här lyckas du med ditt träningslöfte för nästa år.

År 2013 är snart här och folk börjar göra sina nyårslöften. De flesta brukar ju oftast involvera träning och hälsa, exempelvis “sluta röka“ eller “börja motionera“. Ta det på allvar detta år och håll ditt löfte. Hur? Förberedelse.

Vi alla vet att det kan vara svårt att bygga rutiner. Men det är också knepigt att bli av med en vana när man väl är fast i en. Genom att jogga en eller två kilometer per dag så kommer du in i rutinen fram till nästa år. Efter några gånger kommer detta vara en del av din vardag, och du kommer förhoppningsvis att anstränga dig mer för att få det gjort.

Din uppgift: jogga en distans eller under en tid varje dag som du själv tycker är rimlig och passar in i din vardag. Det kan exempelvis vara en kilometer eller 15 minuter om dagen -så länge du har det som minimum varje gång. Du kanske inte kommer att träna varje dag efter nyårsafton, men du har åtminstone lyckats bygga upp en vana.

Även om just detta må vara för konditionsträning är det minst lika enkelt att lyckas med exempelvis styrketräningen, genom att träna en muskelgrupp om dagen.

Bildspel: Så håller du träningslöftet för 2013

Bildspel: Så håller du träningslöftet för 2013

[email protected]

2012-11-27 14:40:00

Publicerad: 27 november 2012

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp