Så tränar du som Blake Lively

improveme.se

Ogillar du att gå till gymmet, men vill ändå hålla dig i form? Gör som Blake Lively – slå två flugor i en smäll.

Att gå till gymmet kan ibland vara en tröttsam historia. Anledningarna kan vara olika: du orkar inte ta dig dit, du är less på löpbandet eller så vill du bara testa något nytt. Oavsett vad din orsak är så finns det någon du kan ta efter för att krydda upp träningslivet lite: Blake Lively.

”Gossip Girl”-aktrisen hatar att gå till gymmet, men hur håller hon sig i form? Svaret är enkelt: med aktiviteter hon tycker om.
– Jag hittar andra sätt att vara aktiv. Jag dansar, cyklar hajkar och tränar i naturen. Jag hittar sätt att vara fysisk samtidigt som jag upplever något då jag är väldigt upplevelsedriven, har hon sagt till Extra.

Även forskning kan backa upp detta, då träning utomhus kan bränna fler kalorier och är mer tillfredställande än att träna inomhus. Bland annat säger Stacy Berman, grundare av en typ av utomhusträningskurs, att flera faktorer som vindstyrka och temperatur kan hjälpa till kroppen att kylas ned lättare.

Ta dig iväg till närmsta utegym eller skogsområde och ta del av alla fördelar som kommer med utomhusträning? Inte övertygad? Här är tre till anledningar.

Hälsosamt
Du som har tränat på gym tidigare har säkert lagt märke till handdukar och rengöringsmedel som finns tillgängligt för medlemmarna på gymmet att torka av maskinerna efter användning. Tyvärr är det inte alla som följer dessa råd, vilket gör att bakterier och gamla svettfläckar ligger kvar på maskinen när nästa person ska utnyttja den. Med utomhusträning slipper du detta helt och hållet -dessutom har du den svalkande vinden som kyler ner dig när svetten börjar rinna.

Gratis

Att träna ute kostar ingenting. Utegym har inga avgifter och löpspåren finns där för allmänheten. Utnyttja naturen som vikter och bänkar!

Tillgängligt
Den enda dörren du behöver öppna när du ska motionera är din egen ytterdörr. Glöm tidspress under helgdagar -tränar du utomhus så är gymmet öppet 24/7!

Blake Lively har hyllats flera gånger för sin klädstil och sin snygga figur.

Blake Lively har hyllats flera gånger för sin klädstil och sin snygga figur.

Trots det så tränar hon inte på gym...

Trots det så tränar hon inte på gym…

...utan väljer istället att kombinera upplevelser med träning.

…utan väljer istället att kombinera upplevelser med träning.

kevin.krooks@improveme.se

2014-05-10 12:35:00

Publicerad: 10 maj 2014

Slipp torr hy i vinter

Så håller du huden len och fräsch