Modeföretaget börjar med prisvärd yogakollektion

Att åka till Indien för att studera och utöva yoga för en yogi har varit populärt i flera decennier och än har intresset för yoga inte mattats av, utan det har tvärtom ökat. Till och med storheter som The Beatles åkte under slutet av sextiotalet till Indien för att studera yoga för Maharishi Mahesh Yogi. Numera är det många kändisar som utövar denna träningsform, bland andra Sting, Madonna och Russel Brand för att bara nämna ett fåtal.

yogasvartvitI Sverige är det hetare än någonsin med yoga och man ser folk komma bärandes på sina yogamattor på väg till och från träningen. Så att företaget Indiska valt att utöka sitt sortiment av mode, accessoarer och inredning med kläder och mattor för yoga, känns som årets självklarhet.

yogaindien

I början av nästa år kommer man att lansera det nya konceptet som kallas YOGA by INDISKA, som till en början innefattar en ny kollektion med bland annat yogaplagg, yogamattor och vattenflaskor. Kollektionen, som successivt kommer att utökas, är en del i Indiskas satsning på affärsområdet Zence, som hadlar om hälsa, välmående och balans.

yogaprylar Vi har länge velat utvidga hela vår filosofi kring hälsa och balans där yoga kommer in som en viktig och naturlig del för oss. Vi ve att många av våra kunder inspireras av yoga och har det som en livsstil, vilket varit en grund för hela yogakollektionen, säger Sofie Gunolf, VD på Indiska.

yogautsikt
Kollektionen som släpps den 11 januari 2016, innefattar både mönstrade och enfärgade plagg som går i skalan turkost, blått och grönt. Priserna ligger mellan 149-399 kronor. Man kommer även att sälja yogamattor av märket Manduka som är ekovänligt tillverkade. I kollektionen kommer man även att hitta vattenflaskor från märket Retap där 10% av intäkterna går till projektet Wateraid.
yogatoppar yogabyxor yogaset

yogaportrattDet är inte utan att redaktionen vill dra på yogakläderna och dra iväg till Indien och slippa mörker och blåst till förmån för inre frid och kroppslig smidighet när vi ser de vackra bilderna.

Louise Flinck
Publicerad: 10 november 2015
Foto: Indiska

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp