Briget Jones ska äntligen få en baby

Nu är det dags för en bebis. Efter fyra sorger och åtta bedrövelser är Bridget Jones gravid. Mycket mer än så vet vi tyvärr inte om den tredje filmen i serien – Bridget Jones’ Baby. Filmen är byggd på krönikor Helen Fielding skrev för åtta år sedan, och alltså inte på en bok som de tidigare filmerna.

bridget2
Delar av filmen utspelas i juletid får vi anta eftersom Bridget Jones ses släpa runt på en stor gran.
Bridget som vi är vana vid att se henne.

Det vi vet är att Colin Firth ska vara med igen som Bridgets eviga kärlek Marc Darcy. Det verkar däremot som om vi får klara oss utan Hugh Grant och hans roll som Daniel Cleaver den här gången.

Måtte de bli ett par i slutet även i tredje filmen.

Hugh Grant gillade helt enkelt inte skriptet och har i en intervju sagt att han tyckte om boken ”Mad About The Boy”, men att skriptet är helt annorlunda mot boken och att han därför inte vill upprepa sin roll. Snopet för alla fans.

hugh

Men förtvivla icke, det kommer finnas en annan hunk som (får vi förmoda) slåss om Bridget Jones hjärta. Det är ingen mindre än Patrick Dempsey – allas vår Mr McDreamy, som steppar in Bridgets liv. Patrick Dempsey avslöjade nyligen på sitt Instagramkonto att han är i England och filmar med Colin Firth och Renee Zellwegger. Givetvis poserandes med ett paraply i handen. Det är ju ändå England vi snackar om.

Patrick och delar av filmgänget kopplar av mellan tagningarna.
Kommer Patrick att slåss om Bridgets hjärta?

Den tredje filmen om Bridget Jones beräknas vara klar någon gång under 2016, och vi på Improveme får ju erkänna att vi längtar!

Louise Flinck
Publicerad: 16 oktober 2015

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp