Drick den svarta drycken utan att spilla

Är du en av oss vars kaffemugg mystiskt välter då och då? Som ibland har oturen att få kaffe på tangentbordet och som svär ramsor över din otur (klumpighet pratar vi inte om här). Räddningen finns närmare än du tror!

Muggen ”Mighty Mug” har funnits i några år men den är fortfarande lika smart, och i en del fall nästan nödvändig. För den här kaffemuggen välter nämligen inte! Du kan stöta till den men icke att den ramlar. Det är bara om du lyfter den rakt upp som den lossnar från underlaget.

Är det något sorts trolleri? Nej, det är ett team industritekniker som utvecklat muggen med ”sugpropps-grepp” så att den greppar på plana underlag. Locket är läcksäkert så du riskerar inte att få kaffefläckar i knäet även om muggen av någon anledning skulle slita sig från ditt grepp.

Muggen finns både som klassisk mugg och i termosvariant. Den senare kallas därför följaktligen för ”Mighty Mug Go Termos”. Muggen har dubbla vakuumisolerade väggar som håller dryck varm i 6 timmar och kall dryck håller sig kall i 12 timmar. Detta gör den perfekt både till kaffe och kalla drycker året om.

Den vanliga muggen kostar 299 kronor och termosmuggen går på 395 kronor på Coolstuff.se

Publicerad: 12 juni 2015

Vintersäkra makeupen

Undvik torra läpparna