Ta kontrollen och filtrera bort allt surr runtomkring dig

Från marknadsledare inom ljud till nyskapande teknik. Deras högteknologiska hörlurar låter dig själv bestämma när ljudet är på och verkligheten av.

QuietComfort 20i från Bose låter dig fly vardagens brus in i en värld av total ljudkontroll. För det är vad det handlar om, kontroll. QC20i har den geniala tekniken att du själv bestämmer när du vill ta del av omgivningens ljud och brus.

textbild-1-bose

Tack vare lurarnas Aware-funktion kan du själv slå på och av ljuden omkring dig; trafiken när du går över gatan, folk som kallar på din uppmärksamhet eller biljettkontrollanten på flygplatsen – utan att ens behöva ta av dem.

Redaktionen har givetvis testat lurarna och tekniken har onekligen imponerat oss. Från sorlet på lokala cafét, bruset på gatan och störande utrop på flygplatsen – vi tog inget för givet. Kunde QuiteComfort verkligen filtrera bort allt ljud? Och svaret är, ja.

textbild-3-bose

Vi gillar att dessa in ear-lurar reducerar bruset runtomkring, inte läcker ljud ut samtidigt som man kan ta del av ljudinformationen som man springer på, utan att behöva ta av lurarna. Med en knapptryckning sätter man på Aware-funktionen och kan ta del av ljudet i sin omgivning.

Rek. pris: 2899 kr

textbild-2-bose

Ricki Petrini
Publicerad: 21 juli 2015

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp