Perfekta bubblet till Pride

Glitter, glamour och festivitas. Lev det ljuva livet denna heta sommar och låt dina verkliga färger skina igenom. Kom ut på gator och torg och med ett mousserande vin som passar  alla stolta Pride-deltagare och åskådare: True Colours Piccolo.

True Colours finns nu på en härligt formgiven piccolo-flaska. Den lockande 200 ml-flaskan – som precis som stora True Colours innehåller alla regnbågens färger – andas fest, kärlek och livsglädje. Vinet är mousserande med viss fruktsötma och smak av päron, citrus och en fläkt av kanderade citrusskal. I vinserien True Colours ingår även en Cava i helflaska samt en i magnumflaska.

image004

True Colours skapades för att hjälpa och stötta människor i HBTQ-communityn och deras släkt och vänner. Eftersom en del av försäljningen går direkt till Regnbågsfonden bidrar alla som köper True Colours till att människor i hela världen får förutsättningar att vara sig själva. Sedan startskottet för drygt ett år sedan har över en miljon kronor samlats in till fonden.

Regnbågsfonden startades och drivs av Jonas Gardell, Jon Voss och Arto Winter och hjälper såväl HBT-organisationer som enskilda HBT-personer i världen med ekonomiskt bistånd.

True Colours Sparkling Wine passar som sällskapsdryck men även till sallader och fisk- och skaldjursrätter. Doften är fruktig med inslag av päron och citron och i smaken kan man förnimma päron, citrus och en fläkt av kanderade citrusskal.

Ta din partner i ena handen och en flaska i den andra och låt regnbågens alla färger skina igenom.

Happy Pride!

Redaktionen
Publicerad: 19 juli 2018
Foto: Alamy och Press

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp