Smygpremiär för improveme.se

improveme.se är ett nytt nätmagasin om hälsa och skönhet. Vi smygstartar vår satsning redan nu genom att lägga upp intressant läsning för dig som är intresserad av ditt utseende och vill ta vara på din hälsa.

Vad är det för skillnad på Botox och Restylane? Hur går jag ner i vikt utan att förändra hela mitt liv? Och vilken mascara passar just mig?

Det är några av alla frågor som vi på improveme.se vill ge dig svaren på. Det finns ingen heltäckande sajt på nätet som idag tar upp skönhetsindustrin. Det vill vi ändra på. improveme.se ska fungera som en plats på nätet där du kan få inspiration, men samtidigt söka kunskap om olika behandlingar och metoder som du är nyfiken på.

Vi skriver om allt från den senaste make-upen till nya rön inom plastikkirurgin. Däremellan kommer du kunna läsa intervjuer med kända skönhetsprofiler, krönikor av etablerade experter och reportage från exempelvis span och skönhetssalonger runt om i landet.

Att vara mån om sitt utseende är viktigt för de flesta av oss. Ditt utseende speglas också av hur du mår inombords. En avdelning på improveme.se handlar därför också om kost, träning, fitness och wellness.

Lanseringen av improveme.se sker i flera steg och nu har vi precis haft vår lilla smygpremiär. De kommande veckorna kommer det hända en hel del på sajten, så känn dig varmt välkommen tillbaka för att se alla förändringar och nya avdelningar som kommer att lanseras.

Har du bra tips & idéer eller övriga funderingar. Kontakta gärna oss på: redaktion@improveme.se
[h3″>
Med din hjälp kan vi skapa Sveriges bästa skönhetssajt![/h3″>

Bildspel: Smygpremiär för improveme.se

Bildspel: Smygpremiär för improveme.se

2007-11-30 23:13:00

Publicerad: 30 november 2007

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige