Wallins exklusiva linje

I maj debuterar designern Lars Wallin med ett nytt kosmetikamärke. "Make it your own" är en ultraglamorös serie för den medvetna publiken.

Varje detalj i serien är väl genomtänkt, allt ifrån de paisleymönstrade tygportmonnäer till lyxiga boxar med textil känsla. Produkterna finns i lekfulla kulörer för ögon, kinder och läppar.

#IMG2-R#Lars Wallin har inspirerats av de äldre parfymerierna och barbershops, vilket resulterar i en smakfull kollektion för nutidens hippiechic. Kollektionens namn ”make it your own” grundar sig i att Lars Wallin vill att man skall använda makeup som en accessoar i vardagen, matcha eller bryt av med olika färger. Inledningsvis släpps 24 produkter, men kollektionen kommer successivt att utökas med tidlösa färger. Varje produkt packas i en tygportmonnä och sedan i en exklusiv box.

”Min filosofi om färg och form är en ultraglamourös twist kombinerat med rigoröst kvalitetstänk. Utifrån denna tanke har jag skapat och designat förstaklassigt mode för den medvetna publiken. Nu har jag tagit min grundfilosofi från den fantastiska världen av textilier in till den lika fabulösa världen av kosmetik. Resultatet är noggrant utvalda produkter som hyllar prakten av färger och lyxen av kvalitet. Du som kund skapar din egen harmoni och helhet. Låt dig inspireras av mina produkter och blanda dem med din egen lekfullhet. Valet är ditt och din egen unika frihet. Make it your own…”, berättar Lars Wallin i ett pressmeddelande.

Priser: Mellan 215- 245 kronor beroende på produkt.
Lansering: Utvalda Kicks Butiker samt Åhléns varuhus i mitten av maj

Bildspel: Wallins exklusiva linje

Bildspel: Wallins exklusiva linje

Bildspel: Wallins exklusiva linje

Bildspel: Wallins exklusiva linje

[email protected]

2008-04-07 16:42:00

Publicerad: 7 april 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp