60-talet i ny tappning

Oriflame hyllar 60-talets kvinnliga stilikoner Birgitte Bardot, Jane Birkin och Twiggy med en ny tappning av den klassiska förföriska makeupen.

Den nya kollektionen ”The Iconic Collection” fokuserar på markerade ögon och rosa blanka läppar. Vårkollektionen består av 2 looker. ”Icon look” går i mjukt rosa läppar och gråa nyanser på ögonlocken och ”Baby Doll Look” i gröna toner och glansiga läppar. Serien har tagits fram i samarbete med den internationella makeup-artisten Barbara Braeunlich, som bland annat arbetat för Elle, Vogue, Cosmopolitan och Glamour.

#IMG2-R#I serien ingår en lättapplicerad ögonskuggspenna som är enkel att sudda för ett jämt resultat. Jumbopennan finns i två bleka färger. Eyelinern Stylo ramar in ögonen och sitter kvar länge. Med ett enda drag får du till den perfekta 60- talslooken utan att kladda. Gloss Booster är ett ultraglansigt lipgloss som inte klibbar och som dessutom har en härlig fruktig doft.

Barbara Braeunlich tipsar
Steg 1: Applicera ögonskuggspennan över hela ögonlocket
Steg 2: Använd eyelinern och dra en linje längs hela fransraden och på den yttre delen av den undre fransraden. Därefter använder du två generösa lager maskara.
Steg 3: Väljer man dramatiska välmarkerade ögon är det perfekt med diskreta naturella läppar. Ett ljusrosa gloss gör looken komplett.

Bildspel: 60-talet i ny tappning

Bildspel: 60-talet i ny tappning

Bildspel: 60-talet i ny tappning

Bildspel: 60-talet i ny tappning

[email protected]

2008-04-08 19:54:00

Publicerad: 8 april 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp