Vårens finaste makeup

Vi vet hur du framkallar vårkänslorna. Allt du behöver är lite härigt vårsmink.

1. Too Faced Kabuki Brush är en multifunktionell borste som är idealisk att använda för att applicera bronzer, rouge, puder och skimmer. Ett stort plus för den snygga utformningen. Perfekt för väskan då den har dubbla skydd som ser till att borsten håller samma form och kvalitet.
310 kronor, Eleven.se

2. COLORFLO är ett löst vattenfast mineralpuder som smälter in i huden. Pudret är förpackat i en smart hållare med borste vilket gör det lättare att applicera utan spegel. Det är bara till att skruva av borsten, doppa toppen av borsten i pudret och applicera i ansiktet. Colorflo finns i många nyanser, även för mörkhyade och är så skonsam mot huden att den kan appliceras direkt efter hudbehandling.
539 kronor, accessora.se, refill kostar 299 kronor

3. The Body Shops skimrande rouge för ansiktet, ögon och hals.
Cirkapris 140 kronor, The Body Shop

4. Joey New York Bronzing Palette är framtagen för att du ska kunna skapa den ultimata solkyssta looken utan att behöva vistas i solen. Paletten innehåller ett bronzing-puder, rouge, 2 ögonskuggor, 2 highlighters, 2 läppglans och en bronzing-borste, 1 dubbelsidig ögon och läpp applikatorsborste. Perfekt för alla hudtoner.
495 kronor, Eleven.se

5. Smashbox hounungsdoftande läppglans finns i sex nyanser har en otroligt långvarig effekt. Berikad med Vitamin E och Sheasmör för att skydda och ge energi till dina läppar.
180 kronor, Eleven.se

6. Venus Magical Pearls från Jelly Pong Pong är perfekt som skimmer bronzer eller ögonskugga. Rotera fingrarna (eller borsten) över pärlorna och applicera i ansiktet.
225 kronor, accessora.se

Bildspel: Vårens finaste makeup

Bildspel: Vårens finaste makeup

[email protected]

2008-04-16 16:45:00

Publicerad: 16 april 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp