Natachas behandling

Modellen Natacha Peyre ville bli av med sina hudbristningar på låren. Därför testade hon den nya succébehandlingen Fractional laser. improveme.se var med och följde hela behandlingen.

Natacha Peyre, 22, är väldigt medveten om sitt utseende och berättar att det inte var så roligt att visa sig i bikini med hudbristningarna på låren.
-Jag hade testat allt och provade även en liknande metod på en annan klinik. Det fungerade inte alls, så förväntningarna denna gång var inte speciellt höga.

improveme.se fick följa med modellen under en behandling med Fractional laser på Eriksbergskliniken i Stockholm.

#IMG2-R#Bli av med hudbristningar

  Fractional laser, som utvecklats i USA och godkänts av FDA, är en laserbehandling som inte skadar hudytan vid behandling. Med hjälp av metoden kan man behandla och bli av med hudbristningar, striae, acne, acneärr, ärr, melasma och rynkor. Man kan även strama upp lös hud på armar, hals och andra delar på kroppen.

Stickande känsla

  Under behandlingen levereras ljus från ett handstycke till hudens översta lager. En värmande stickande känsla uppstår, men är inget som kräver smärtstillande. Hur lång tid behandlingen tar varierar beroende på behandlingsområde.

Natacha nervös

  Inför behandlingen är Natacha lite nervös eftersom hon är känslig för smärta och inte vet hur pass ont det kommer att göra. Hon har med sig pojkvännen Dhani som stöd. Efter behandlingen berättar hon att det brände en del.
-Det var inte som en massage direkt, skrattar Natacha.

Optimalt resultat

  En månad var Natachas hud fortfarande röd, ungefär som vid en solbränna. Eftersom behandlingen bör genomföras 3-5 gånger för ett optimalt resultat har hon fortfarande ett par kurer kvar att genomföra. Resultatet blir synbart 2-3 månader efter slutförd behandling då nytt kollagen bildas.

-Jag tycker att det är OK att rätta till saker i sitt utseende som man inte är helt nöjd med. Men det ska så klart inte gå till överdrift, säger Natacha.

Nästan helt borta

  Tre månader senare och fyra nya behandlingar senare är bristningarna nästan helt borta.
-Jag har egentligen en gång kvar, men skulle egentligen kunna hoppa över det. Resultatet blev över förväntan. Jag skulle absolut kunna rekommendera den här behandlingen för andra som har liknande problem som jag haft. Det fungerar verkligen, säger Natacha.

Bildspel: Natachas behandling

Bildspel: Natachas behandling

Bildspel: Natachas behandling

Bildspel: Natachas behandling

elina.hasslund@improveme.se

2008-04-29 11:51:00

Publicerad: 29 april 2008

Skönhet från ditt kök

Så fixar du looken hemma!