Veckans budgetfavoriter

Snygg och bra makeup behöver inte kosta en förmögenhet.

1. Eyeko Fruity Felt Lip Pen är ett läppglans som inte kladdar och får du både läppenna och glans i ett. Den är också mjukgörande och finns i sex olika nyanser, applicera direkt på rena läppar.
150 kronor, Blush.se

2. Playboy Beauty Calendar Girl Lipstick är ett kraftigt pigmenterade läppstift. En tyngdlös formula håller läpparna mjuka och ger en fin färg.
129 kronor, Eleven.se

3. Jelly Pong Pong Gloss Bonbon är ett sött glossigt läppglans och rouge i ett. Produkten doftar godis och är smidig att ta med sig i handväskan.
74,50 kronor, Blush.se

4. Beauty Rehab Rose agerar som en mirakelräddare för din hud. Produkten innehåller rosolja och mjukgörande sheasmör för att dagligen vårda torra läppar och torr hud.
Beauty Rehab kan också användas för att göra dina nagelband mjuka, appliceras över kinderna som rouge, vid näsan för att lindra vid förkylning och på kluvna hårtoppar.
99 kronor, Eleven.se

5. Mama Coco's Vanilla Mint Lip Balm är ett lipbalm av varm vanilj och kylande pepparmint för att fräscha upp din andedräkt och dina läppar.
99 kronor, Eleven.se

6. Två härliga läppbalsam från Crabtree & Evelyn, ”Garden Mint Lip Balm” är ett fuktgivande läppbalsam och ger en lätt färg. Ingredienser av bland annat olivolja, bivax och kylande pepparmintsolja. ”Cocoa Butter & Cardamon” är ett rikt med cocoa butter och Spf 8.
98 kronor styck, Accessora.se

Läppglans och läppenna i ett.

Läppglans och läppenna i ett.

Playboys

Playboys ”Calender girl” stift

Gloss och rouge, perfekt size för kuvertväskan.

Gloss och rouge, perfekt size för kuvertväskan.

Rosa rehab för läpparna.

Rosa rehab för läpparna.

Lippbalm med en kylande doft av mint

Lippbalm med en kylande doft av mint

Tuberna ger fukt och en naturlig glans.

Tuberna ger fukt och en naturlig glans.

[email protected]

2008-05-08 08:06:00

Publicerad: 8 maj 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp