Glamorösa Victoria

Den charmiga jettsettaren är självklart i Cannes och hon är lika snygg som alltid. Fixa Vickans makeup på ett fåtal minuter.

1.CITY Lips Advanced Formula Lip Plumper har en mycket effektiv kombination av ”collagen-peptider” och ”hyaluronic acid”. Produkten tillför fukt och sväller över 50 gånger sin egen storlek för att synligt fylliga läppar. Ett snabbt resultat och ett långvarigt resultat – säkert och smärtfritt.
485 kronor, Eleven.se

2. Lancome Color Focus Eyeshadow Duo, två skuggor i ett etui. Perfekt att blanda eller för att användas en för sig.
200 kronor, Strawberrynet.com

3. ModelCo Lash Out Individual Lashes fylliga fransar med professionella singelfransar. Fäst dem med självhäftande lim längs fransraden eller i på områden du önskar. Bär som de är eller applicera mascara ovanpå för dramatisk effekt.
165 kronor, Eleven.se

4. Too Faced Lash Injection Mascara innehåller en exklusiv 3D-formula som bygger upp små tuber runt varje frans. Detta ger dina fransar ett mycket fylligare utseende med otroligt kraftfull effekt. Med endast några drag med denna specialdesignade “GIANT“ borsten så kommer dina fransar att injiceras med både färg och volym.
210 kronor, Eleven.se

5. TINte Shimmering Face Pearls, för dina ögon, kinder, läppar och kropp.
Produkten erbjuder en intensiv, glödande färg för en variation av fängslande looks. Använd dem våta för en mer dramatisk look, eller torra för en mjuk, skimrande glöd. TINte's Face Pearls kan användas som ögonskugga, highlighter, rouge och bronzer.
189 kronor, Eleven.se

Bildspel: Glamorösa Victoria

Bildspel: Glamorösa Victoria

elina.hasslund@improveme.se

2008-05-21 08:30:00

Publicerad: 21 maj 2008

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige