Budgetfavoriter

Bra makeup behöver inte kosta en förmögenhet. Denna vecka har vi letat rätt på ögonskuggor i somriga kulörer från 99 kronor.

1. TVÅL Loose Pigment Eye Shadows 100% naturliga ingredienser. Skuggorna är lätta att applicera och du kan enkelt få den färg och intensitet som du önskar.
149 kronor, Eleven.se

2. MIST Stockholm Professional Eyeshadow, dessa silkeslena ögonskuggor sitter länge och ger en len yta. De är lättapplicerade, samtidigt som de erbjuder en intensiv färg.
120 kronor, Eleven.se

3. Aquolina Chocolovers Nougat Ögonskugga har en blandning av pigment och pärlor som ger dina ögon en unik effekt. Möjligheten att blanda brun och guld ger dig en oändlig möjlighet av färgnyanser.
99 kronor, Eleven.se

4. Bella Il Fiore, Roller Ball Eye Shadow, ögonskugga har en “rollerball“ för att applicera ögonskuggan jämnt över hela ögonlocket med Bellas rika färgformula. Användning är enkel, bara rulla över ögonlocket och jämna ut med fingertoppen. Finns i ett flertal härliga färger.
95 kronor, Eleven.se

5. Nouba Spicegold lösa skuggor finns i fantastiska färger som kan användas som ögonskugga, high-lighter över kinder, dekolletage och även ovanpå ett läppglans. Appliceras med fördel ovanpå en annan ögonskugga för att ge skimmer och en fin high-light effekt. Perfekt till sommarfesten.
149 kronor, Eleven.se

Bildspel: Budgetfavoriter

Bildspel: Budgetfavoriter

[email protected]

2008-06-05 07:43:00

Publicerad: 5 juni 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp