Brigittes tv-lyft

Hennes skådiskarriär har alltid haltat lite – men silikonbrösten har suttit på sin plats.
Vid 44 års ålder tycker dock Brigitte Nielsen att tuttarna har börjat hänga.
Nu ska hon operera sig i direktsändning i tysk tv.

Kanske hoppas Brigitte på ett karriärlyft också? Det är svårt att inte tänka tanken när ex-modellen och b-filmsdonnan nu ställer upp på att fettsuga låren, byta ut bröstimplantaten mot en mindre variant och injicera botox live i tysk tv.

-Jag vet att jag är
den första kvinnliga kändisen som har tillåtit sig själv att bli behandlad så här i en operationsteater, säger hon till Daily Mail.
-Jag vet att jag kommer att bryta ett tabu. Hemlighetsmakeriet i Hollywood är irriterande. Du kan se att stjärnorna inte åldras naturligt. Det är inte rätt att man ljuger för fansen, de vanliga kvinnorna.
I tv-programmet ”From Old to New; Brigitte Nielsen in the Celebrity Clinic” kommer tittarna att få se hennes makeover.

Det är inte första gången
som danska Brigitte deltar i en dokusåpa, hon har redan medverkat i flera reality shows. Bland annat ställde hon upp i amerikanska ”Celebrity Rehab with Dr. Drew” där hon tampades med sina alkoholproblem framför kamerorna.

Brigitte har även
hunnit vara gift fem gånger, hennes äktenskap med actionstjärnan Sylvester Stallone var mycket omskrivet. Nu hoppas hon på att hamna i rampljuset igen -efter alla operationer tänker den blonda amasonen sikta på att vika ut sig i Playboy. 20 år efter hennes första framträdande i tidningen.

Bildspel: Brigittes tv-lyft

Bildspel: Brigittes tv-lyft

[email protected]

2008-07-10 09:16:00

Publicerad: 10 juli 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp