Bröllopsmakeupen

Det är viktigt att planera sina skönhetsbehandlingar innan bröllopet för att undvika misstag. Hoppa över större behandlingar dagen innan, exempelvis färgning av bryn och hjässan eller att sola solarium. Blir det fel finns det sällan tid att ta itu med problemet då det oftast finns tusen andra saker att göra inför den stora dagen.

[h1″>Innan bröllopet[/h1″> 
Färga dina ögonfransar och bryn en vecka innan bröllopet. Då hinner färgen lägga sig och skulle det mot all förmodan bli fel, finns det tid att rätta till misstaget. Markerade bryn ramar in ansiktet och färgade ögonfransar gör att fransarna ser tjockare ut.

#IMG2-R#Många brudar unnar sig en ögonfransförlängning till bröllopet. En sådan behandling innebär att hudterapeuten fäster syntetfransar på dina egna -resultatet ger en maximal effekt med långa, fylliga fransar.

Solkysst hud är vackert i en gräddvit brudklänning, men lägg dig inte i solariet dagen innan. Bränner du dig blir det svårare att täcka din röda hud. Satsa istället på en Airbrush Tanning på salong ett par dagar innan. Det ger en naturell och framförallt en jämn solkysst hud.

Vill du dölja dina tatueringar under bröllopsdagen kan du antingen välja en klänning som skymmer dem, eller ta hjälp av en pigmenterad concealer som matchar din hudton.

[h1″>Den klassiska brudmakeupen[/h1″> 
Börja med att applicera ett serum ovanför din dagkräm och låt det sjunka in. Därefter applicerar du lite matt foundation på en foundationborste och jobbar in produkten i huden. Pudra kinderna med ett rosigt rouge, välj ett ljusare läppstift och bryt av med en mörkare ögonskugga.

Applicera en primer på ögonlocken. En primer gör att ögonskuggan fäster bättre och håller hela dagen. Använd en ljus basskugga över hela ögonlocket och välj en matchande skugga i en något mörkare färgnyans, applicera den från näsan till ögonbrynet och även lite grann under ögat.
Måla insidan av fransraden med en svart kajalpenna och avsluta med 2 lager volymmascara. Väljer du att ha lösögonfransar fäster du dessa innan du applicerar mascaran, och har du lyxat till det med en fransförlängning behöver du inget alls.


Källa: I do -Make Up Store

Bild: Make Up Store

Bild: Make Up Store

Bild: Make Up Store

Bild: Make Up Store

[email protected]

2008-07-30 07:35:00

Publicerad: 30 juli 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp