Ful? Välkommen hit!

Den lilla gruvstaden i Australien hade brist på kvinnor.
Då ville borgmästaren ta dit landets alla fula kvinnor.
Nu rasar invånarna mot hans tilltag.

I Mount Isa i västra Australien går det fem män på varje kvinna. Statistik som inte var särskilt kul för ortens alla heterosexuella män.
Borgmästaren John Molony ville åtgärda detta faktum genom att ta dit singelkvinnor.

Fula singelkvinnor.

#IMG2-R#-Vi borde ta reda på var det finns mindre attraktiva kvinnor och be dem att komma hit till Mount Isa, sa han i en intervju i slutet av förra veckan i lokaltidningen Townsville Bulletin.

Men nu rasar stadens kvinnliga invånarna. De menar på att männen i byn är ett skratt och att deras eventuella ensamhet är deras eget fel.

-Det finns massor av tjusiga kvinnor här men männen kan inte hålla jämna steg, säger 26-åriga Catherine Willett som har bott i Mount Isa i 10 månader till brisbanetimes.com.au.

Hon fortsätter:

-De är alldeles för upptagna med att dricka för att uppmärksamma kvinnor. Allt de gör är att vissla eller skrika eller tuta när man går förbi, sätt att kommunicera som jag bara älskar, säger hon ironiskt.

Men John Molony ångrar ingenting.
-Jag är en kille som respekterar kvinnor. Jag tycker att vi ska ta hand om kvinnor. Jag har fått reda på att det går fem män på varje kvinna. Om det nu stämmer så är det kanske ett bra tillfälle för ensamma kvinnor, säger han till tidningen The Courier Mail.

Bildspel: Ful? Välkommen hit!

Bildspel: Ful? Välkommen hit!

Bildspel: Ful? Välkommen hit!

Bildspel: Ful? Välkommen hit!

[email protected]

2008-08-18 12:32:00

Publicerad: 18 augusti 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp